Zeewolde wint Heren Senioren DubbelNegen

Op 21 juni is het team van Zeewolde op Golfclub Westerwolde de winnaar geworden van de Landelijke Finale.

Het leek af en toe meer op waterpolo, maar het was toch echt het Nationaal Kampioenschap Heren Senioren DubbelNegen dat vrijdag 21 juni werd gespeeld op de baan van Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde. De nacht tevoren was er 45 mm regen gevallen en op de dag zelf kwam daar nog eens 25 mm bij. Alle zand- en grasbunkers stonden tot de rand toe vol water, maar het mocht de veteranen niet ontmoedigen.

Het team Zeewolde 10 werd eerste met 27 punten. Het team van Westerwolde 1, de titelverdediger, eindigde nu met 24 punten als tweede en het team Beemster 2 werd derde.

De vijf beste poulewinnaars van de landelijke NGF Competitie streden tegen elkaar om de felbegeerde titel NK Heren Senioren DubbelNegen. Deze wedstrijd werd voor de vierde keer georganiseerd en alle vier jaren werd er gespeeld op de uitstekende baan van Westerwolde. De organisatie vindt lokaal plaats, echter er is altijd nauw overleg met de Nederlandse Golf Federatie. De NGF dankt Golfclub Westerwolde, en in het bijzonder Roely Volders, dan ook hartelijk voor de verleende gastvrijheid.

Meer informatie over Golfclub Westerwolde.

Check je handicap