Inhoud caddie

AH Sportactie, proef de sport

De AH Sportactie is een jaarlijks terugkerende sportpromotie-actie van NOC*NSF en Albert Hein, waarbij mensen voor sportvouchers sparen via boodschappen die ze doen bij de AH. De actie is altijd in september en oktober.
Meld je club of baan aan voor de AH-Sportactie in september!

De initiatiefnemers van de Open Golfdagen, NGF, NVG en PGA-Holland, geven met een gerichte landelijke campagne de Open Golfdagen altijd een extra impuls. Bekijk hier hoe die campagne er afgelopen jaar uitzag. 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Meedoen? Dat kan!

Golfclubs en banen die mee willen doen met de Open Golfdagen 2019 kunnen alvast een kijkje nemen op de website www.opengolfdagen.nl. Vanaf februari 2019 worden alle golfbanen uitgenodigd en kunnen ze zich aanmelden via deze site.

Albert Heijn Sportactie

Vergelijkbaar met de Open Golfdagen vindt ieder jaar in september de Nationale Sportweek plaats, georganiseerd door het NOC*NSF. Een belangrijk onderdeel daarvan is de Albert Heijn Sportactie. Met de AH-Sportactie krijgen klanten vanaf 15 september 3 weken lang bij alle 900 AH-winkels in Nederland actiecodes mee om tot 25 november een sport naar keuze uit te zoeken op de site ahsportactie.nl. Nadat ze deze sport 'geboekt' hebben ontvangt de klant én de golfclub of -baan een bevestiging hiervan per mail. 
Voor de golfsport een prachtige kans om op de marketing en promotie van een groot bedrijf mee te liften en een nieuwe doelgroep kennis te aten maken met golf!

De NGF, NVG en PGA-Holland ondersteunen de Nationale Sportweek en AH Spaaractie en benaderen alle golfclubs en -banen actief om hieraan deel te nemen.

Bent u nog niet benaderd om mee te doen met de AH Spaaractie en wilt u wel meedoen, ga dan naar deze site Clubprofiel.nl en meld jouw club of baan aan. 

Pas je interesse aan op het NGF Informatieplein > interesse 'Open Golfdagen/AH-Sportactie'