Inhoud caddie

Actiekaartje 'Ga je mee golfen?'

Ben jij bezig één of meerdere Open Golfdagen te organiseren? Dan wil je uiteraard dat deze wel goed bezocht wordt! De ‘Ga je mee golfen’ actiekaartjes kunnen hierbij helpen.

De actiekaartjes zijn bedoeld om je eigen leden aan te sporen een vriend of familielid mee te nemen naar de Open Golfdag. We weten immers: jouw leden zijn de beste ambassadeurs van de golfsport en van de club. Vraag deze enthousiaste golfers om met hun vriend, dochter of collega naar de Open Golfdag te komen. Samen golfen maakt de dag nóg laagdrempeliger, vertrouwd én gezellig.

Het platform www.opengolfdag.nl brengt nieuwe golfers en golfclubs bij elkaar. Op dit platform kunnen mensen eenvoudig een eerste en zeer laagdrempelige kennismaking met golf vinden en reserveren bij hun in de buurt. Golfclubs en -banen kunnen een Open Golfdag door het hele jaar heen organiseren en promoten via het platform.

Bestel gratis de ‘Ga je mee golfen’ actiekaartjes

De ‘ga je mee golfen’ kaartjes zijn op A6 formaat en op de voor- en achterzijde bedrukt. Ze zijn gratis te bestellen bij de NGF. Geef op de mail aan hoeveel actiekaartjes je nodig denkt te hebben en we versturen ze per post. Laat per e-mail aan Simone Veldt weten hoeveel actiekaartjes je wenst te bestellen. Dat kun je doen door op deze link te klikken.

Verspreid de kaartjes onder je leden

De actiekaartjes kun je op verschillende manieren verspreiden. Je kunt ze natuurlijk bij de receptie neerleggen of uitdelen tijdens de lessen. Verstuur je nog een papieren clubblad? Stop het kaartje er dan als insert bij. Ook kun je een deal sluiten met een lokale partner - vraag bijvoorbeeld de golfwinkel bij jou in de buurt of ze de kaartjes aan hun klanten willen geven.

Je kunt het actiekaartje uiteraard ook digitaal verspreiden. Vermeld het kaartje op de website en link door naar jouw Open Golfdagen pagina. Of zet het op je socialmediakanalen. je vindt een PDF van het kaartje onderaan deze pagina.

Plan vooruit!

En vergeet ondertussen niet jouw Open Golfdagen vooruit te plannen op www.opengolfdag.nl. Heb je hier nog hulp bij nodig, of ben je op zoek naar wat simpele tips en tricks? Je kunt nog steeds een digitale 1-op-1 sessie boeken. Lees er hier meer over.

Bekijk het kaartje in PDF