Inhoud caddie

Plan jouw gratis kennismakingslessen op Probeer Golf!

1 mei 2023

Het is lente, de narcissen schieten uit de grond en de zomertijd is ingegaan. Het nieuwe golfseizoen is begonnen! Een nieuw golfseizoen, waarin we nieuwe golfers enthousiast kunnen maken voor onze sport. Bijvoorbeeld tijdens een gezellige open golfdag.

Een nieuw golfseizoen staat voor deur waarin we weer als doel hebben om nieuwkomers enthousiast te maken en te behouden voor de sport. Want hoewel golf nog nooit zo populair was onder een breed publiek, blijft het voor de lange termijn belangrijk om ook nu nieuwe golfers aan te trekken.

Dat kan met Probeer Golf; een (gratis) kennismakingsmoment voor nieuwkomers, maar zeker ook voor bestaande golfers die op zoek zijn naar een andere golfclub of -baan. Gratis kennismakingslessen zijn eenvoudig onder de aandacht te brengen via het platform probeergolf.nl, waar nieuwe golfers en golfclubs bij elkaar worden gebracht. Geïnteresseerden zien waar bij hen in de buurt een kennismakingsles is en kunnen meteen een plekje reserveren. Golfclubs en -banen kunnen hun kennismakingslessen het hele jaar door organiseren en promoten via het platform.  

'Ga je mee golfen?' actiekaartjes

Ervaring leert dat golfers uitstekende ambassadeurs zijn van de sport en van jouw club of baan. Informeer je leden over Probeer Golf op jouw golfclub en vraag ze een vriend, vriendin of familielid mee te nemen. Het maakt de eerste stappen op de golfbaan een stuk vertrouwder en gezelliger!  Om je leden een zetje in de rug te geven kun je gebruikmaken van de 'Ga je mee golfen?' actiekaartjes. Bestel hier gratis de actiekaartjes. Wil je meer informatie? Lees dan hier verder. 

Jouw leden zijn de beste ambassadeurs, gaan hun vrienden en/of familie mee golfen? 

Brochure 'Welkom in golf'

De brochure 'Welkom in golf' is speciaal gericht op nieuwe/potentiële golfers om hun te laten zien hoe mooi, uitdagend, toegankelijk en uniek de golfsport is. Perfect om mee te geven aan de bezoekers van jouw kennismakingsles . Bekijk de brochure onderaan deze pagina. Nu te koop met 50% korting via golfboeken.nl. De achterkant van de folder kan voor een kleine meerprijs club- of baanspecifiek gemaakt worden. Denk aan je eigen logo, website en foto's. Heb je hier interesse in, mail dan naar info@golfboeken.nl.

Plan vooruit!

En vergeet ondertussen niet jouw gratis kennismakingslessen vooruit te plannen op www.probeergolf.nl. Heb je hulp nodig of ben je op zoek naar wat simpele tips en tricks?