Inhoud caddie

Actiekaartje 'Ga je mee golfen?'

Ben jij bezig één of meerdere kennismakingslessen te organiseren? Dan wil je uiteraard dat deze goed bezocht worden! De ‘Ga je mee golfen’ actiekaartjes kunnen hierbij helpen.

De actiekaartjes zijn bedoeld om je eigen leden aan te sporen een vriend of familielid mee te nemen naar de kennismakingsles. We weten immers: jouw leden zijn de beste ambassadeurs van de golfsport en van de club. Vraag deze enthousiaste golfers om met hun vriend, dochter of collega naar de kennismakingsles te komen. Samen golfen maakt de dag vertrouwd én gezellig.

Het platform probeergolf.nl (voorheen het Open Golfdagen-platform) brengt nieuwe golfers en golfclubs bij elkaar. Op dit platform kunnen mensen eenvoudig een eerste en laagdrempelige kennismaking met golf vinden en reserveren bij hen in de buurt. Golfclubs en -banen kunnen een kennismakingsles het hele jaar door organiseren en promoten via het platform.

Bestel gratis de ‘Ga je mee golfen’ actiekaartjes

De ‘Ga je mee golfen’ kaartjes zijn op A6-formaat en op de voor- en achterzijde bedrukt. Ze zijn gratis te bestellen bij de NGF. Geef in een e-mail aan Simone Veldt aan hoeveel actiekaartjes je nodig denkt te hebben en we versturen ze per post

Verspreid de kaartjes onder je leden

De actiekaartjes kun je op verschillende manieren verspreiden. Je kunt ze natuurlijk bij de receptie neerleggen of uitdelen tijdens de lessen. Verstuur je nog een papieren clubblad? Stop het kaartje er dan als insert bij. Ook kun je een deal sluiten met een lokale partner; vraag bijvoorbeeld de golfwinkel bij jou in de buurt of ze de kaartjes aan hun klanten willen geven.

Je kunt het actiekaartje uiteraard ook digitaal verspreiden. Vermeld het kaartje op de website en link door naar jouw Probeer Golf-pagina. Of zet het op je social-media-kanalen. Je vindt een pdf van het kaartje onderaan deze pagina.

Plan vooruit!

En vergeet ondertussen niet jouw kennismakingslessen vooruit te plannen op probeergolf.nl. Heb je hier nog hulp bij nodig, of ben je op zoek naar wat simpele tips en tricks? Je kunt nog steeds een digitale 1-op-1 sessie boeken. Lees er hier meer over.

Bekijk het kaartje in PDF