Inhoud caddie

Profiteer van De Golf Academie-on tour

Nieuwe golfers bereiken, bestaande golfers (her)activeren en/of familiegolf opzetten. Het kan allemaal wanneer je De Golf Academie-on tour betrekt bij jouw (open) golfdag.

Wat is De Golf Academie-on tour?

Iedere golfclub of –baan organiseert één of meerdere golfdagen per jaar.
De Golf Academie-on tour kan je helpen om de golfdag van jouw club beter te promoten, uit te voeren en er een succesvol vervolg aan te geven.

De Golf Academie-on tour is een product van de NGF waar je als club of baan gratis gebruik van kunt maken.

Hoe werkt het precies?

We denken met je mee over hoe je jouw doelgroep(en) het beste kunt bereiken en naar jouw golfdag kunt krijgen. Bij de uitvoering helpen we je met het aanbod voor jouw golfdag en voorzien we je van het nodige promotiemateriaal. Hiermee kun je jouw golfdag onder de vlag van De Golf Academie laten vallen en profiteer je van de uitstraling en extra promotie.
De Golf Academie-on tour past perfect bij een (open) golfdag
Het meest onderschatte onderdeel van een goed georganiseerde golfdag is het aanbieden van een goed vervolg aan de bezoekers. Accountmanager Alexander Renders heeft veel ervaring op dit gebied en kan je helpen je bestaande vervolgaanbod te actualiseren, zodat dit aansluit op de wensen van je bezoekers. Daarnaast kun je gebruikmaken van de boekjes van het 9-stappenplan en een account van degolfacademie.nl om je bezoekers te binden en behouden.

Voor wie is het?

Je kunt met De Golf Academie-on tour nieuwe golfers enthousiasmeren door ze (in groepen) te laten kennismaken met golf. De indruk die iemand overhoudt aan zijn of haar eerste kennismaking met golf is essentieel voor de vervolgkeuze die gemaakt wordt.
De Golf Academie-on tour is ook perfect voor het (her)activeren van leden van je golfclub. Laat ze weer kennismaken met de golfschool en ervaren hoe leuk en aantrekkelijk het is om samen te trainen onder leiding van de golfprofessional.
Met De Golf Academie-on tour kun je ook een start maken met familiegolf op jouw golfbaan. Wij denken met je mee om een golfaanbod voor de hele familie te bieden, waardoor de binding met de golfbaan of –club niet van één individu afhangt maar binnen de hele familie gaat leven.

Wanneer je gebruik wilt maken van De Golf Academie-on tour kun je contact opnemen met Alexander Renders. Hij kan je er alles over vertellen en komt graag bij je langs voor ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren ervan.