Inhoud caddie

Open Golfdagen en AH Spaaractie

Tijdens de Open Golfdagen zetten golfclubs en -banen hun deuren open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen. De golfsport trekt tijdens de jaarlijkse Open Golfdagen duizenden nieuwsgierige mensen aan. Mensen die willen ervaren hoe leuk het is om tegen een balletje te slaan in een prachtige omgeving, waarbij de spelsituatie altijd anders is.
In 2018 vinden de Open Golfdagen op 21 en 22 april plaats

De initiatiefnemers van de Open Golfdagen, NGF, NVG en PGA-Holland, geven met een gerichte landelijke campagne de Open Golfdagen altijd een extra impuls. Bekijk hier hoe die campagne er in 2017 uitzag. 

Meedoen? Dat kan!

Golfclubs en banen die mee willen doen met de Open Golfdagen 2018 kunnen alvast een kijkje nemen op de website www.opengolfdagen.nl. Vanaf februari 2018 worden alle golfbanen uitgenodigd en kunnen ze zich aanmelden via deze site.

Albert Heijn Spaaractie

Vergelijkbaar met de Open Golfdagen vindt ieder jaar in september de Nationale Sportweek plaats, georganiseerd door het NOC*NSF. Een belangrijk onderdeel daarvan is de Albert Heijn Spaaractie. Met de AH-Spaaractie kunnen klanten vanaf september 3 weken lang bij alle 900 AH-winkels in Nederland sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Met een volle spaarkaart kunnen klanten via een website tot begin december een sport uitzoeken en ‘boeken’.
Voor de golfsport een prachtige kans om op de marketing en promotie van een groot bedrijf mee te liften en een nieuwe doelgroep kennis te aten maken met golf!
De NGF, NVG en PGA-Holland ondersteunen de Nationale Sportweek en AH Spaaractie en benaderen alle golfclubs en -banen actief om hieraan deel te nemen. 

AH Sportfestijn in september

Naast het benaderen van alle golfclubs en banen om deel te nemen is de NGF ook actief op het AH Sportfestijn dat voorafgaand aan de AH Spaaractie georganiseerd wordt. Naar schatting worden daar zo'n twintig- tot veertigduizend, voornamelijk gezinnen, verwacht die verschillende sporten gaan uitproberen en uiteraard willen we daar als golfsport bij zijn.

Bent u nog niet benaderd om mee te doen met de AH Spaaractie en wilt u wel meedoen, ga dan naar deze site https://ahsportactie.nl/sportactivatie en meld uw club of baan aan. 

Pas je interesse aan op het NGF Informatieplein > interesse 'Open Golfdagen/AH-Spaaractie'