Inhoud caddie

Webinars Ledenbehoud

Om golfclubs en -banen nog beter te ondersteunen bij ledenbehoud en alles wat daarbij komt kijken, vind je hier webinars die dieper ingaan op dit onderwerp. Is dit een actueel thema bij jouw club en wil je er meer over weten, houd deze pagina dan in de gaten!

Hoe werf en behoud je businessclubleden?

In deze webinar spreken we met Gerd-Jan Toonen van Golfclub Heelsum over hoe je businessclubleden het beste kan werven en behouden.

Hoe realiseer je een goede marshaldienst?

In deze webinar spreekt NGF-medewerker Janke van der Werf met Roel Schulting, voorzitter van de marshalcommissie van Golfclub Anderstein. Hoe hebben ze op Anderstein een succesvol marshalsysteem opgezet?

Hoe start je een goed trainingsprogramma op en vergroot je het succes?

In deze webinar spreekt Twan Boerdonk met Jan van Opstal, oud-voorzitter van Golfclub De Dommel. Bij De Dommel hebben ze een aantal jaar geleden een succesvol piramidetrainingsprogramma opgezet. Op basis van zijn ervaring geeft Jan vijf tips voor een goed en solide trainingsprogramma.

Hoe zorgt de juiste samenwerking van golfclub en golfschool voor een goed sportief beleid?

Jelle Pauw, clubmanager van Golfclub Zwolle, geeft bruikbare tips om een effectieve, duurzame en prettige samenwerking tussen golfclub en golfschool te bewerkstelligen.

De clubscan: hoe maak je beter gebruik van je data?

In deze webinar geeft Bart Reekers van Golfclub Zeegersloot vijf tips over hoe clubs meer relevante informatie uit hun data kunnen halen. Kijk mee!

 

Wat zijn de voordelen van een andere verenigingsstructuur?

In deze webinar legt Nick Mosselman van Golfclub De Haenen uit hoe ze bij zijn club een andere structuur hebben gecreëerd en wat daar de voordelen van zijn.

 

Hoe zorgen we voor meer jonge bestuurders nu er meer jongeren op de baan zijn?

Alexander Renders praat met Suzanne van Daal en Leon Emmen over hun ervaringen als jonge bestuurders bij Golfclub Amelisweerd. Bekijk de vijf tips hoe jij dit ook op jouw golfclub kan aanpakken!

 

Hoe optimaliseer je de baanbezetting in coronatijd?

Deze webinar heeft als thema optimalisatie van de baanbezetting in coronatijd. Taco Faber, manager bij de Haarlemmermeersche Golfclub, geeft advies hoe je het beste om kunt gaan met de huidige drukke baanbezetting.