Terug naar Kalender

De ontwikkelingen van GEO

Laat u tijdens dit interactieve seminar informeren en inspireren! Nabij The Dutch en erna topgolf tijdens het KLM Open!
GEO heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé beheerstandaard voor golfbanen. Ons land telt inmiddels 130 golfbaanbeheerders die werken met het kwaliteitszorgsysteem GEO. Met dit aantal loopt ons land voorop. Internationaal wordt inmiddels ook de waarde van het transparante kwaliteitszorgsysteem ingezien en de methode vindt bredere toepassing. Niet alleen omdat het een sterke troefkaart is in het overleg met overheden en stakeholders, maar bovenal omdat het golfbaanbeheerders de weg wijst naar meer kwaliteit tegen lagere kosten. Een welkome combinatie!

Onderwerpen en sprekers

Duurzaamheid in golfbaanbeheer
Niels Dokkuma, Duurzaam beheer/Agronomie (NGF). Niels licht de ontwikkeling, uitdagingen en richting voor duurzaam golfbaanbeheer voor de komende jaren toe.

Duurzaam beheer vanuit de praktijk
Koert Donkers, Duurzaam beheer/Agronomie (NGF). Koert zal zijn ervaringen en visie delen aan de hand van zijn lessen uit de praktijk.

De waarde van golf
Linette de Swart, consultant (Ecorys b.v.). Linette zal de uitkomsten van het onderzoek naar de (ecologische) waarde van golf in Nederland presenteren en toelichten.

Why GEO for your golfcourse? Let GEO work for you!
Jonathan Smith, CEO (GEO). Jonathan weet als geen ander dat het GEO-traject vrij intensief is. Hij licht u graag de voordelen toe aan u als golfbaanbeheerder, en hoe duurzaamheid in uw eigen voordeel gaat werken.

Sneak preview
Niels Dokkuma. Niels geeft inkijk in het traject naar GEO-certificering. Over het waarom, hoe en wat.

Uitreiking GEO-certificaten
Ter afsluiting worden zoals gebruikelijk de golfbanen die recent gecertificeerd zijn in het zonnetje gezet en gehuldigd. 

U kunt uw bezoek aan deze bijeenkomst combineren met een bezoek aan het KLM Open. Dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier. 


Deelname bedraagt € 20,- per persoon. Dit is inclusief toegang tot het KLM Open op de zaterdagmiddag, deelname aan het seminar, pauze en lunch. Exclusief parkeren nabij The Dutch, te bestellen via klmopen.nl.