Terug naar Kalender

Regiobijeenkomst Jeugd- & Familiegolf

Aan het einde van het jaar organiseren wij in diverse regio's weer een aantal bijeenkomsten om elkaar op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen binnen jeugd- & familiegolf. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij je over trends en ontwikkelingen, maar gaan wij ook op zoek naar informatie en nieuwe idee├źn die in het veld zijn ontstaan.

We starten de avond met een korte presentatie over de ontwikkelingen binnen jeugd- en familiegolf. Zowel de cijfers als de trends komen hierin aan bod. Verder bespreken we de initiatieven die hieraan bijdragen zoals de GolfSixes League van PGA Holland, de jeugdwedstrijden en -toernooien, het NGF Familietoernooi en natuurlijk het jeugdprogramma GOLF RAAK! 

Binnen het thema werving & behoud van families delen we graag de ervaringen en openen de discussie om zodoende tot nieuwe ideeën te komen. Denk hierbij aan wedstrijdgolf voor jeugd, de vriendjes- en vriendinnetjesdagen en scholengolf. Het organiseren van open dagen is één, maar hoe zorgen we ervoor dat de mensen nog een 2e of 3e keer komen en zich vervolgens mengen binnen de club?

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?

De bijeenkomst is bedoeld voor vrijwilligers, jeugdcommissies, baanmanagers en golfprofessionals. Eigenlijk voor eenieder die zich graag inzet voor een frisse impuls op de vereniging. Aanmelden kan door te klikken op de button 'aanmelden'. Na aanmelding ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging.