Terug naar Kalender

Swing together

Tijdens het congres is de kick-off van de gezamenlijke visie van de NVG, PGA Holland en de NGF. Deze loopt als een rode draad door de presentaties en workshops heen. Het belooft een swingend congres te worden!

De nieuwe speler heeft de toekomst

De instroom van nieuwe spelers is goed, alleen de uitstroom te hoog. Hier ligt de kans voor de golfbranche. Samenwerking tussen Baan, Club en Golfprofessional is daarbij cruciaal. Om dit te realiseren hebben de NGF, PGA  Holland en de NVG deze handschoen opgepakt en een gezamenlijk actieplan ontwikkeld met als doel het behoud van nieuwe spelers te verhogen. Gebaseerd op uitkomsten van meerdere onderzoeken en vooral op resultaten van Players 1st in Nederland blijkt dat de nieuwe speler meer behoefte heeft aan “aandacht” en “sociale integratie” dan nu het geval is. Tijdens het congres vindt de kick-off plaats van de gezamenlijke visie en deze zal als een rode draad door de presentaties en workshops lopen.

PGA Holland als volwaardig partner betrokken

PGA Holland sluit zich aan bij Nationaal Golf Congres & Beurs 2019! Het traditionele opleidingsevent 'week 11' van PGA Holland sluit zich aan bij de komende editie van Het Nationaal Golf Congres & Beurs op 30 januari a.s. en wordt daarmee samen met NGF en NVG vol partner in het event. Een gezamenlijke aanpak is meer dan ooit nodig voor een goede toekomst van golf in Nederland. 

Golf Congres & Beurs 2019 - Swing Together