Terug naar Kalender

Besturen in golf

De Commissie Begeleiding en Advies organiseert in 2017 regionale workshops voor (nieuwe/potentiële) bestuurders en baanmanagers als vervolg op de vier pilot-workshops van oktober 2016. 

Waarom deze workshop?

Je zult maar in deze tijd bestuurder of manager van een golfclub of golfbaan zijn of hiervoor gevraagd worden. Een mooie, uitdagende functie, de golfmarkt is immers een markt in ontwikkeling. Het is dan belangrijk om naast de algemene vaardigheden als bestuurder of manager ook specifieke kennis over de golfwereld te hebben. 

Waar vind je deze kennis?

Wat zijn de specifieke uitdagingen (en kansen) binnen de golfwereld? En hoe doen anderen het? De workshop Besturen in Golf biedt bestuurders en baanmanagers antwoorden én een stuk ondersteuning in hun functie. We nodigen je dan ook graag uit om mee te doen aan de workshop. 

“Een zinvolle workshop aan te raden voor alle bestuursleden en baanmanagers.” Jeroen van Triest, baanmanager Stippelberg   

Inhoud van de workshop.

 Tijdens de workshop zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen: 

  • Inzicht in de golf- en sportwereld: informatie, trends en ontwikkelingen. 
  • Het besturen van een golfbaan/golfclub: algemene bestuurlijke kennis en vaardigheden vertaald naar de golfwereld.  
  • Praktische casussen over wat er bij u speelt: casussen aangedragen door deelnemers. 
De workshop zal worden verzorgd door Mandy Boer en Joris Slooten, samen met leden uit de Commissie Begeleiding en Advies.  

Data, tijden en kosten

De eendaagse workshop Besturen in Golf duurt van 09:30 uur tot 16:00 uur. De kosten bedragen € 25,- per persoon, inclusief lunch, koffie en thee gedurende de dag. De betaling gaat via een eenmalige incasso.

Aanmelden

Wij ontvangen graag de personen die je wilt aanmelden door te mailen naar golf@ngf.nl. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding en een meer gedetailleerd programma van de workshop. NB Per club of baan kunnen maximaal twee personen voor de workshop ingeschreven worden en per workshop zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Voor vragen over de workshop kunt u contact opnemen met Robert Hage.