Terug naar Kalender

Marshalworkshop (Deze workshop is vol)

Tijdens deze workshop wordt u in 1 dag bijgespijkerd op het gebied van marshalling. 
In het eerste deel van de workshop wordt besproken wat het zijn van een marshal op een golfclub of -baan inhoudt en wat het takenpakket is.
Het tweede deel van de workshop is gericht op het functioneren van u als marshal zelf. Wat zijn uw bevoegdheden, wat heeft u nodig voor het uitvoeren van uw taken en wat voor profiel en kwalificaties heeft een marshal? 

  Data en locaties

  1. 23 januari bij Golfbaan Princenbosch (Nood-Brabant)
  2. 31 januari bij Drentsche Golf en Country Club (Drenthe)
  3. 13 februari bij Lochemse Golfclub (Overijssel) - DEZE WORKSHOP IS VOL
  4. 20 februari bij Golfbaan Welschap (Noord-Brabant) - DEZE WORKSHOP IS VOL
  5. 27 februari bij Golfbaan De Hoge Dijk (Noord-Holland) - DEZE WORKSHOP IS VOL

  Marshal workshop op uw club?

  Naast de workshop tot marshal is het mogelijk om een 'incompany' marshalworkshop op uw club te organiseren. Deze workshop is op maat gemaakt en vooral geschikt wanneer er meerdere mensen van uw club deel willen nemen aan de opleiding tot marshal. Ook de receptiemedewerker(s) en caddiemaster(s) kunnen aan deze incompany-workshop meedoen. Tijdens deze workshop gaan we in op de specifieke situatie bij u op de club en geven we aandacht aan de afstemming tussen marshals en receptie of caddiemaster.

  Als u zichzelf of iemand anders wilt aanmelden voor een marshal workshop, of meer informatie wilt over de workshop op maat kunt u dat via de mail laten weten bij accountmanager Janke van der Werf.