Terug naar Kalender

Marshal workshop

Tijdens deze workshop wordt u in 1 dag bijgespijkerd op het gebied van marshalling.
In het eerste deel van de workshop wordt besproken wat het zijn van een marshal op een golfclub of -baan inhoudt en wat het takenpakket is.
Het tweede deel van de workshops is gericht op het functioneren van u als marshal zelf. Wat zijn uw bevoegdheden, wat heeft u nodig voor het uitvoeren van uw taken en wat voor profiel en kwalificaties heeft een marshal? 

Data en locaties

  1. 23 januari bij Golfbaan Princenbosch (Nood Brabant)
  2. 31 januari bij Drentsche Golf en Country Club (Drenthe)
  3. 13 februari bij Lochemse Golfclub (Overijssel)
  4. 20 februari bij Golfbaan Welschap (Noord Brabant)
  5. 27 februari bij Golfbaan De Hoge Dijk (Noord Holland)

Marshal workshop op uw club?

Naast de workshop tot marshal is het mogelijk om een 'incompany' marshal workshop op uw club te organiseren. Deze 'op maat' workshop is vooral geschikt wanneer er meerdere mensen van uw club deel willen nemen aan de opleiding tot marshal. Ook de receptiemedewerker(s) en caddiemaster(s) kunnen aan deze incompany-workshop meedoen. Tijdens deze workshop gaan we in op de specifieke situatie bij u op de club en geven we aandacht aan de afstemming tussen marshals en receptie of caddiemaster.

Als u zichzelf of iemand anders wil aanmelden voor een marshal workshop, of meer informatie wilt over de workshop op maat kunt u dat via de mail laten weten bij accountmanager Janke van der Werf.