Terug naar Kalender

Marshal workshop

Tijdens deze workshop wordt u in 1 dag bijgespijkerd op het gebied van marshalling.
In het eerste deel van de workshop wordt besproken wat het zijn van een marshal op een golfclub of -baan precies inhoudt. 
Het tweede deel van de workshops is gericht op het functioneren van u als marshal zelf. Wat zijn uw taken en bevoegdheden, wat heeft u nodig tijdens het zijn van een marshal en wat voor profiel en kwalificaties heeft een marshal? 

Data en locaties

  1. 8 januari bij Golfclub De Gelpenberg (Drenthe)
  2. 11 januari bij Golfpark Wilnis (Utrecht)
  3. 15 januari bij Golfvereniging Albastross (Zuid Holland)
  4. 18 januari bij Golfbaan Welschap (Noord Brabant)

Marshal workshop op uw club?

Naast de workshop tot marshal is het mogelijk om een 'incompany' marshal workshop op uw club te organiseren. Deze 'op maat' workshop is vooral geschikt wanneer er meerdere mensen van uw club deel willen nemen aan de opleiding tot marshal. Ook de receptiemedewerkers kunnen aan deze workshop meedoen.  Met de incompany marshal workshop kunnen we het functioneren van de marshal(s) op uw club dan nóg specifieker maken en situaties op uw club uitgebreider behandelen.

Als u zichzelf of iemand anders wil aanmelden voor een marshal workshop, of meer informatie wilt over de workshop op maat kunt u dat via de mail laten weten bij accountmanager Janke van der Werf.

Marshal tijdens het KLM Open zijn

Bron: GOLF.NL