Terug naar Nieuwsoverzicht

Open Golfdagen 2019 tijdens lang paasweekend

21 november 2018

De Open Golfdagen die op ruim 100 golfclubs en -banen georganiseerd worden, zijn jaarlijks goed voor 7.000 tot 10.000 bezoekers. Mensen die nieuwsgierig zijn naar de golfsport en misschien wel willen beginnen met golf. Lees hier hoe mee kunt doen als club/baan.

Save the date

De Open Golfdagen van 2019 worden georganiseerd van 19 t/m 22 april. Vanaf (Goede) Vrijdag 19 tot en met (2e paas)maandag zetten golfclubs en -banen hun deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen. Golfclub of -banen kunnen vanaf eind november hun Open Golfdag aanmelden via www.opengolfdag.nl.
Profiteer van het lange paasweekend om de ideale Open Golfdag te organiseren

Ambassadeurs

In 2019 zullen de Open Golfdagen nog meer dan de afgelopen jaren in het teken staan van de campagne ‘Ik neem je mee’ naar de golfbaan. Iedere golfer kent namelijk wel iemand die hij/zij graag mee zou willen nemen om te golfen. Op de website www.opengolfdag.nl staan straks alle deelnemende golfbanen en kan iemand uitgenodigd worden mee te gaan.
Open Golfdagen trekken jaarlijks duizenden nieuwkomers

Ondersteuning Open Golfdagen

De organisatie van de Open Golfdagen zorgt voor landelijke promotie met acties, campagnes en activatie richting golfers om iemand mee te nemen.
De beste promotie van een Open Golfdag is echter nog steeds de lokale promotie die een club/baan zelf kan doen. Speciaal daarvoor zijn er ‘Ik neem je mee’-actiekaartjes, promotiespandoeken, online-banners en stockfoto’s gratis beschikbaar. Bij de aanmelding van de Open Golfdag kan dit eenvoudig aangevraagd worden.

Organisatie

De Open Golfdagen worden op initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland) georganiseerd. Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website www.opengolfdag.nl.

Pas je interesse aan op het NGF Informatieplein > interesse 'Open Golfdagen/AH-Sportactie'