Terug naar Nieuwsoverzicht

Vacature GOLF.NL: Content editor/creator /marketeer

23 juli 2019

GOLF.NL is het mediaplatform voor golfers in Nederland. GOLF.NL heeft als doel om golfers te informeren en te inspireren. De website die maandelijks gemiddeld 150.000 unieke bezoekers trekt, magazines met een oplage van 230.000 exemplaren en een app die het golfplezier vergroot zijn de voornaamste communicatiemiddelen.

GOLF.NL is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en TIG Sports.

Functieomschrijving

Als Content editor/creator van GOLF.NL ligt je focus op het informeren, inspireren, motiveren en activeren van alle golfers in Nederland. De Content editor rapporteert aan de Managing Editor (Hoofdredacteur) van GOLF.NL. 

Bedenk jij straks mooie content voor alle golfers in Nederland ?

Taken en verantwoordelijkheden

De Content editor/creator draagt bij aan de juiste vertaling van de doelstellingen van NGF/GOLF.nl naar relevante content en activaties. Je weet de golfer en potentiele golfer te boeien door middel van interessante content met de juiste toon en invalshoeken, die passen bij de uitstraling van het medium. 

De nadruk van de werkzaamheden ligt sterk op het verzorgen en bedenken van relevante online content en activaties. Content curatie, Help-, Hub- en Hero-content zijn voor jou bekende termen.

Je hebt ervaring met en gevoel voor het benutten van social media, community management en nieuwe communicatiemogelijkheden. Jouw kennis en creativiteit op het gebied van de nieuwe media zijn daarbij belangrijke pijlers. Ten behoeve van de lay-out en illustratie van de digitale content ben je ook in staat om videocontent te bedenken en te maken. Affiniteit met het maken van visuals is een pré.

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met cv vóór 6 augustus 2019 te mailen naar Daniella Demont, Manager Beleid & Organisatie: daniella.demont@ngf.nl. Of stuur je brief en cv naar Postbus 8585, 3503 AD Utrecht. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen per e-mail met Edwin Alblas, hoofdredacteur GOLF.nl: edwin@golf.nl.

Lees de volledige vacature hieronder...