Terug naar Nieuwsoverzicht

OnCourse-workshops: wegwijs worden in de GEO-portal

22 februari 2020

De NGF ondersteunt golfclubs en -banen op weg naar GEO-certificering. Daarom zijn er dit voorjaar weer workshops waarin de werking wordt uitgelegd van OnCourse Nederland, de online portal op weg naar GEO-certificering (www.getoncourse.golf).

De workshops zijn gericht op clubs die binnenkort moeten hercertificeren en clubs die beginnen met het GEO-traject. De online portal is dankzij verschillende informatielinks en tools gebruiksvriendelijker gemaakt zodat het voor clubs gemakkelijker wordt om te voldoen aan alle duurzaamheidscriteria van het GEO-certificaat. In de workshops krijgt u allerlei tips hoe u het beste te werk kan gaan en hoe de tools werken.

Voor wie?

Hoofdgreenkeepers, leden van de baan- en GEO-commissie (dan wel flora- en faunacommissie, milieucommissie, duurzaamheidscommissie of Committed to Green-commissie), GEO-verantwoordelijke bestuursleden, managers en directieleden.

Data en locaties

Men kan kiezen voor een workshop op de volgende data en locaties:

  • Dinsdag 24 maart 2020 - De Weerelt van Golf (Utrecht) - AFGELAST (zie ngf.nl/corona)
  • Donderdag 26 maart 2020 - Heemskerkse (Heemskerk) - AFGELAST 
  • Dinsdag 31 maart 2020 - Het Rijk van Sybrook (Enschede) - AFGELAST
  • Dinsdag 7 april 2020 - GC Zeegersloot (Alphen a/d Rijn) - AFGELAST
  • Donderdag 9 april 2020 - Peelse Golf (Evertsoord) - AFGELAST

Programma

Het programma is bij elke workshop hetzelfde

09:30 Ontvangst met koffie en thee
10:00 Inleiding door Koert Donkers, NGF Duurzaam beheer & Agronomie
11:00 Deel 1 van de workshop o.l.v. Ronald Buiting van Buiting Advies
12:00 Lunch
13:00 Deel 2 van de workshop: onder begeleiding aan de gang
14:30 Einde

Mocht u beschikken over een laptop of tablet, dan vragen we of u die wilt meenemen naar de workshop. Vergeet in dat geval niet uw gebruikersnaam en wachtwoord voor getoncourse.golf te noteren zodat u tijdens de workshop kunt inloggen.

Aanmelden

Geef op dit aanmeldformulier aan welke workshop u wilt bijwonen. Hier kunnen ook dieetwensen voor de lunch aangegeven worden.

Er zijn geen kosten voor deze workshops.

Helpdesk

Hebt u in de tussentijd al vragen, dan kunt u terecht bij de OnCourse helpdesk. De helpdesk is telefonisch te bereiken op dinsdag van 9 tot 12 uur en op woensdag van 11 tot 16 uur. Bel 030-242 63 70. De helpdesk is per mail te bereiken via geo@ngf.nl.