Terug naar Nieuwsoverzicht

Stuur je golfers een vakantiegroet!

3 juli 2020

Veel golfers brengen de vakantie dit jaar in eigen land door. Geef ze op jouw baan en bij jouw club het vakantiegevoel. Wat kun je doen om ze daarop te wijzen? Stuur ze een kaartje! Met de tool Clubdesign in Caddie kun je heel makkelijk je eigen ansichtkaart maken.

De coronamaatregelen maken het niet makkelijk om de vakantie in het buitenland door te brengen. Veel mensen blijven dus in Nederland, thuis of dicht bij huis. De golfbaan is natuurlijk een mooie plek om je vrije dagen door te brengen. Lekker eruit in de natuur en na afloop op het terras of in het clubhuis een lekker hapje eten. De golfbaan als vakantieadres, dat klinkt zo gek nog niet.
Attendeer je leden en vrije golfers daarop door ze een kaartje te sturen. In Clubdesign hebben we twee ontwerpen geplaatst, die je gratis kunt gebruiken en aanpassen.


Stuur een ansichtkaart naar je golfers

Hoe werkt het?

De ansichtkaart kun je persoonlijk maken door vier foto’s van bijvoorbeeld je golfbaan en de horeca te uploaden op een van de twee templates. Je kunt kiezen voor de klassieke ‘Groeten uit…’ en naast de plaatsnaam ook het logo van de club/baan toevoegen. Of je kunt met het andere ontwerp de golfers/leden erop wijzen dat jouw deuren openstaan tijdens de vakantieperiode en de golfers meer dan welkom zijn. Daarnaast kun je op de achterkant van de ansichtkaart je eigen boodschap/tekst invullen.

Stuur een vakantiegroet naar je golfersAls je klaar bent met het maken van de kaart kun je de designs downloaden voor online gebruik of om te printen. Het is ook mogelijk om via Clubdesigns materiaal direct te laten afdrukken bij Drukwerkdeal. Je kunt de kaart dus digitaal versturen (handig is om dan alleen de voorkant te gebruiken en de persoonlijke tekst in de mail te zetten) of via de post.

Handleiding Caddie

  1. Ga naar caddie.ngf.nl en log in als golfclub. (Alle golfclubs, -banen en -professionals hebben al een account - gebruikersnaam en wachtwoord - voor Caddie. Dit is dezelfde die gebruikt werd om in te loggen op waarkanikgolfen.nl. Weet je de inloggegevens niet (meer), volg dan de stappen op caddie.ngf.nl om de inloggegevens te krijgen.)
  2. Ben je als club ingelogd op Caddie, klik dan links in het menu op 'Clubdesign'.
  3. Je gaat nu direct door naar de omgeving van Clubdesigns. Hier kun je aan de slag met het maken van eigen promotiemateriaal.