Terug naar Nieuwsoverzicht

Mooie opbrengst steunactie voor clubs en banen

23 juli 2020

De steunactie voor golfclubs en -banen die door de coronacrisis hard zijn getroffen, heeft al een mooi bedrag opgeleverd. Clubs die willen afzien van hun aandeel, kunnen dit aangeven.

Steunactie #supportervangolf

Kort na de uitbraak van het coronavirus heeft de NGF een actie opgezet om geld in te zamelen voor golfclubs (zijnde lid van de NGF) die financieel hard getroffen zijn door de sluiting van hun baan, horeca, golfshop, oefenfaciliteiten en/of golfschool. De actie bestond uit de verkoop van polo’s, headcovers en een bijdrage voor de aanschaf van een speciale digitale uitgave van GOLF.NL.

Opbrengst van ruim € 48.000

Prachtige opbrengst

Tot nu toe is de netto-opbrengst ruim € 48.000 en er worden nog steeds bestellingen gedaan via de webshop. Zodra de bestellingen flink teruglopen, zullen we de actie stopzetten, de balans opmaken en de verdeling maken van de opbrengst voor de NGF-leden. De verwachting is dat dit eind augustus zal zijn.

Solidair met golfclubs die getroffen zijn

De NGF doet een beroep op golfclubs die geen financiële gevolgen hebben gehad van de coronacrisis om af te zien van hun deel van de actie #supportervangolf. Op deze manier kunnen de clubs die financieel het zwaarst getroffen zijn en de bijdrage het hardst nodig hebben er ook het meeste van profiteren. Als je als golfclub bereid bent om af te zien van jouw bijdrage van de actie, stuur dan een mail naar daniella.demont@ngf.nl