Terug naar Nieuwsoverzicht

5 redenen om aan het NGF Familietoernooi mee te doen

26 februari 2021

Het mooie van golf is dat je het met je gezin en familie kan spelen en het NGF Familietoernooi stimuleert dat. We hopen dat de coronamaatregelen clubs niet tegenhouden om zich massaal aan te melden voor dit mooie toernooi.

Familiegolf? Het mooiste golf! Het NGF Familietoernooi is het leukste golftoernooi van het jaar!

  1. Buiten sporten in een teamwedstrijd met je zoon of dochter is het leukste wat er is.
  2. Als trotse grootouder golfen met je kleinkind is zó uniek en het leukste wat er is.
  3. Samen met een familielid een sportieve dag in de buitenlucht beleven en daarna gezellig met elkaar een hapje eten is het leukste wat er is.
  4. Met tientallen mensen, grootouders, ouders, ooms en tantes, kinderen en kleinkinderen op de mooiste plekken van Nederland golfen voor het goede doel is het leukste wat er is.
  5. Alle generaties van de club samen op één dag, dat gebeurt bijna nooit en is het leukste wat er is.

Het familietoernooi is uiteraard leuk voor de deelnemers maar ook voor het goede doel, het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Want het allerleukste is om met alle golfclubs gezamenlijk honderden kinderen die het wat minder goed hebben, te kunnen laten sporten!

Aanmelden voor clubs

Wij nodigen jullie uit om in 2021 mee te doen met het Familietoernooi. Een mooie kans om leden én niet-leden in de leeftijd van 8 tot 88 (maar ook jonger en ouder!) een unieke golfdag te bezorgen. Je kunt de datum van jullie eigen NGF Familietoernooi eenvoudig aan ons doorgeven. Geef de toernooidatum aan ons door!

Moedig jullie leden aan hun kinderen, broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes en grootouders op te trommelen om deel te nemen aan deze superleuke dag.

Mocht je ondersteuning wensen bij de organisatie in deze bijzondere tijden, kun je contact opnemen met Evelien Heyster. Wij ondersteunen jullie daar graag bij met leuke ideeën en ‘best practices’.