Terug naar Nieuwsoverzicht

Bestel het nieuwe boekje 'Welkom in golf'

28 juli 2021

Ga je aan de slag met werving van nieuwe golfers, bestel dan het vernieuwde boekje 'Welkom in golf' om het aan beginnende golfers mee te geven na hun eerste kennismaking met golf en jouw club of baan.

Het boekje 'Welkom in golf' gericht op de beginnende golfers, is in een nieuw jasje gestoken. Het boekje is omgetoverd tot een leporello; een harmonicaboekje. Deze uitvoering is gekozen om nieuwe (potentiële) golfers in één oogopslag te laten zien hoe mooi, uitdagend, toegankelijk en uniek de golfsport is.

Bekijk de nieuwe leporello onderaan deze pagina.

De Welkom in golf-leporello is te koop via info@golfboeken.nl. Je kunt de Leporello bestellen voor €0,45 per stuk. De bestellingen gaan verpakt per 100.

Eigen logo en website op de leporello?

De achterkant van de leporello kan voor een kleine meerprijs helemaal club- of baanspecifiek gemaakt worden. Denk aan je eigen logo, website en foto's. Hiermee vergroot je de kans dat een nieuwe golfer zijn/haar vervolg in golf bij jou gaat boeken. Heb je hier interesse in, mail dan even naar info@golfboeken.nl en er wordt vanuit golfboeken.nl contact met je opgenomen.