Terug naar Nieuwsoverzicht

Fotoactie Golfstart en Open Golfdagen

20 juli 2021

Alle golfclubs en -banen met aanbod op de platformen www.golfstart.nl en www.opengolfdag.nl maken kans op een bezoek en fotosessie van een professionele fotograaf. Dit geeft hen de mogelijkheid om een database op te bouwen van kwalitatief hoogwaardige foto’s.

De zomervakantie is begonnen en veel Nederlanders blijven thuis of gaan op vakantie in eigen land. Een uitgelezen kans om deze mensen aan het golfen te krijgen! We willen jullie daarom stimuleren om aanbod op beide platformen te blijven plaatsen, maar vooral ook om flink vooruit te boeken. Deze keer belonen we dat vooruit boeken met professionele foto’s van jouw Open Golfdag en/of Golfstart-clinic.

'A picture is worth a thousand words.' Het is een bekend gezegde en niet zonder reden. Een goede foto communiceert krachtiger dan tekst. Het trekt de aandacht, versterkt je boodschap en geeft meer betekenis aan je verhaal.

Fotodatabase

Een professionele fotograaf komt langs tijdens een Open Golfdag of Golfstart-les. Er zullen foto’s gemaakt worden waar de golfclubs en -banen ook daadwerkelijk iets mee kunnen. Een dergelijke fotodatabase is belangrijk om onder andere de volgende redenen:

  • Belangrijk voor eigen promotie
  • Herkenning van jouw eigen golfclub in de foto’s
  • Herkenning van de golfprofessional
  • Foto’s laten zien dat golf leuk en verjongend is
  • Zichtbaarheid van plezier op jouw golfclub

Gebruik de foto’s op de eigen website, social media, in nieuwsbrieven, flyers en posters, of voor een advertentie in de regionale krant bijvoorbeeld.

Plan vooruit

Wat moet je doen om ook kans te maken op een bezoekje van een professionele fotograaf (en voor nog meer soortgelijke acties in de toekomst)? Zet je aanbod op de platformen en belangrijk: plan vooruit!

Zaterdag 24 juli de eerste foto’s geschoten op onder andere Golfclub De Koepel en Dutch Golf Hattem. Plan nu jouw lespakketten in en profiteer ook van deze fotoactie!