Terug naar Nieuwsoverzicht

Bestel het nieuwe boekje 'Welkom in golf'

15 februari 2022

Ga je aan de slag met werving van nieuwe golfers? Bestel dan het vernieuwde boekje 'Welkom in golf' om aan beginnende golfers mee te geven na hun eerste kennismaking met golf en jouw club of baan.

Het boekje 'Welkom in golf', gericht op de beginnende golfers, is in een nieuw jasje gestoken. Er is gekozen voor een een leporello - een harmonicaboekje - waarop in één oogopslag te zien is hoe groen, uitdagend, toegankelijk en uniek onze mooi golfsport is. Het is de ideale hand-out voor potentiële en nieuwe golfers op een Open Golfdag, tijdens een Golfstart-cursus of na een clinic.

De Welkom in golf-leporello is te koop via golfboeken.nl. Per 100 stuks zijn de kosten € 22,50. Voor grotere aantallen en/of personaliseren gaan prijzen op aanvraag via info@golfboeken.nl  Bekijk het nieuwe boekje onderaan deze pagina.

Eigen logo en website op de leporello?

Het is mogelijk de leporello te personaliseren; denk aan een eigen logo of eigen beeldmateriaal. De NGF neemt voor de eerste 50 bestellers de kosten voor haar rekening: eenzijdig aanpassen kost € 150 (excl. btw) en tweezijdig aanpassen kost € 249 (excl. btw). Zorg dat je bij die eerste 50 bestellers bent om jouw leporello kosteloos eenzijdig te laten personaliseren!