Terug naar Nieuwsoverzicht

Wijs golfers op de NGF-contributieverzekering

17 oktober 2022

Het is alweer herfst en daarmee komt de ‘facturatietijd’ in zicht. Het innen van lidmaatschapsgelden is een goed moment om golfers te wijzen op het bestaan van de NGF-contributieverzekering. Golfers én golfclubs hebben er voordeel van.

De uitleg op deze pagina is bedoeld voor golfclubs. Ben je golfer? Klik dan hier voor meer informatie over NGF Verzekeringen.

Eind 2021 heeft de NGF verzekeringen voor golfers ontwikkeld, in nauwe samenwerking met Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening, en Zeker in Sport, dé assurantietussenpersoon voor Sportbonden. Uit onderzoek bleek er bij golfers een behoefte te bestaan aan een verzekeringsaanbod dat toegespitst is op hun specifieke wensen en behoeftes. Golfers kunnen nu al bijna een jaar een contributie- en/of een reisverzekering op maat samenstellen met modules.

De contributieverzekering biedt voordeel aan club en golfer. Het komt geregeld voor dat een golfer een lange periode niet kan golfen, bijvoorbeeld door een blessure of ziekte. De NGF-contributieverzekering dekt dit risico af. Het zal de pijn verzachten van golfers die een tijd niet kunnen spelen. Maar ook clubs hebben er baat bij, want met deze verzekering wordt jouw product verzekerd voor jouw golfers. Het bestaan van de NGF-contributieverzekering kan twijfelaars ertoe bewegen om hun lidmaatschap of speelrechten te verlengen. Clubs kunnen er ook voor kiezen om de contributieverzekering op te nemen in de voorwaarden voor hun leden. Hiermee voorkom je ingewikkelde discussies over contributieteruggave als je leden langdurig ziek zijn of blessures hebben.

Wijs je golfers op het bestaan van de NGF-contributieverzekering

Wil je jouw leden attenderen op de contributieverzekering? Doe dat dan vlak voor of bij het verzenden van de contributiefactuur. Daarmee breng je al je leden op het juiste moment op de hoogte.

Je kunt desgewenst gebruik maken van onderstaande tekst, eenvoudig te kopiëren en plakken in een e-mail of factuur.

Wil jij je contributie verzekeren? Dat kan via NGF-verzekeringen!
We lopen allemaal de kans dat we een lange periode niet kunnen spelen door een blessure of ziekte. Met de NGF-contributieverzekering kun je dat risico afdekken. Je kunt direct en eenvoudig je verzekering afsluiten via deze link. (https://premieberekening.ngf.nl)
En voor de reislustigen: sluit ook meteen een NGF-reisverzekering af. Hierbij kun je ook kiezen voor een additionele 24-uurs materiaaldekking voor golfuitrusting en gadgets.
Meer details en polisvoorwaarden vind je op GOLF.NL. (https://www.golf.nl/achtergrond/ngf-verzekeringen)