Contact: wij zijn je graag van dienst!

Golfclub, golfbaan, golfer of andere stakeholder: de medewerkers van de NGF staan je graag te woord; persoonlijk, telefonisch en/of per e-mail.

Vernieuwing, ontwikkeling, verandering, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie is altijd in beweging om uiteindelijk te versterken waar het allemaal om begonnen is: spelplezier en een gezonde exploitatie. Samen met golfclubs en -banen wil de NGF een gezonde balans vinden tussen enerzijds de enorme inzet van vele uitstekende vrijwilligers in de organisatie en anderzijds de nodige professionalisering.

Een leven lang golf

Golf is een sport die vrijwel elk mens kan beoefenen, zijn leven lang. Dit maakt golf nog steeds populair. Er zijn zo'n 385.000 geregistreerde golfers en ruim 260 golfclubs. De NGF wil golf toegankelijker maken voor iedereen. Hierbij sluiten we aan bij de ambities van NOC*NSF om de sportparticipatie in Nederland te verhogen en de doelstellingen voor de Olympische Spelen te halen nu golf sinds 2010 weer Olympisch is.

Het NGF-bestuur, (club)bestuurders, vrijwilligers, exploitanten van golfbanen, de NGF-medewerkers, externe partners en verschillende experts, allemaal zijn ze betrokken bij de golfsport. Het beleid van de NGF is mede tot stand gekomen dankzij hun medewerking. De NGF zal alles blijven doen en laten wat nodig is voor de gezonde ontwikkeling van golf in Nederland.

Contact

Het kantoor van de NGF is sinds 1 november 2017 gevestigd in DeWeerelt van Sport.

Ons bezoekadres 
Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht
Navigatie-adres: Janssoniuslaan 44, Utrecht

Postadres: Postbus 8585, 3503 RN Utrecht
Telefoon: 030 - 242 63 70
Fax: 030 - 242 63 80
E-mailadres: golf@ngf.nl

Routebeschrijving

Auto

  • A12 vanuit het westen: neem afrit 16 t/m 18 Knooppunt Oudenrijn. Ga verder op de Papendorpseweg richting de Orteliuslaan. 
  • A12 vanuit het oosten: Neem afrit 16 t/m18 Hilversum-Knooppunt Lunetten. Ga verder op de Papendorpseweg richting de Orteliuslaan.  
  • A2 vanuit het noorden: Neem afrit 6 t/m 8 richting het Marinus van Tyrusviaduct, vervolg deze weg tot de Orteliuslaan.  
  • A2 vanuit het zuiden: Neem afrit Knooppunt Oudenrijn. Ga verder op de Papendorpseweg richting de Orteliuslaan.  

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal gaan er drie bussen naar de halte Papendorp Zuid. Deze bushalte ligt direct voor de ingang van DeWeerelt. 

  • Arriva Bus 181 richting Gorinchem
  • Syntus Bus 195 richting R’dam Capelsebrug
  • Arriva Bus 295 richting Schoonhoven  

Parkeren 

Parkeren is mogelijk aan de achterkant van het gebouw. Hier kom je door het volgende adres in te voeren in de navigatie: Janssoniuslaan 59. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, is parkeren op de P+R Papendorp op de Mercatorlaan mogelijk. Vanaf hier is het 9 minuten lopen naar DeWeerelt.