Partners van de NGF

De NGF is dankbaar dat diverse partners de golfsport willen ondersteunen. Hun bijdrage helpt de golfsport om zich verder te ontwikkelen in al haar facetten. Investeringen in breedtesport om de sport nog toegankelijker te maken, maar ook investeringen in Joost Luiten of Christel Boeljon als boegbeelden van onze sport. Het belang van de bijdrage aan de Nederlandse sport is groot en niet te onderschatten.

ING Private Banking

ING Private Banking is hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, Golf Team Holland, de ING Private Banking Golfweek en partner van het KLM Open. De golfdoelgroep komt voor een groot deel overeen met de Private Banking-doelgroep van ING. Dat zorgt voor een goede aansluiting.
Met de sponsoring gaan we een intensieve samenwerking aan met de NGF

Betrokken sponsor

Met de sponsoring gaan we een intensieve samenwerking aan met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Samen zetten we ons in om het Nederlandse golf vooruit te helpen. ING Private Banking is een vooruitstrevende private bank die vernieuwing en verjonging omarmt. Als betrokken sponsor willen we met onze expertise op het gebied van onder andere bedrijfsvoering, marketing en innovatie bijdragen aan de verdere vernieuwing van de sport, zodat de huidige en de toekomstige generatie golfers nog meer plezier kan beleven aan de sport. 
Meer informatie: www.ing.nl/golf

Nederlandse Loterij

Zeven merken, één gedachte. Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

Waar heel Nederland wint

Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen.We dragen onze opbrengst af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN).


Elke sportbond van groot tot klein kan al jaren rekenen op een structurele bijdrage van de Nederlandse Loterij


De 76 sportbonden die aangesloten zijn bij NOC*NSF, zoals de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, krijgen uit de afdracht aan NOC*NSF een bijdrage. Zo kan elke sportbond van groot tot klein al jaren rekenen op een structurele bijdrage van de Nederlandse Loterij. Bijdragen die van groot belang zijn voor de top- en breedtesport. Ook kleine en commercieel minder aantrekkelijke sporten en sporters worden hiermee ondersteund.
Website Nederlandse Loterij

Deloitte

Deloitte is een professionele dienstverlener met wereldwijd 200.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 4.500 medewerkers en 18 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk management en financiële advisering. Onze professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. Deloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business.


Concentratie, focus en course management zijn elementen die goed bij de denk- en werkwijze van Deloitte passen

Deloitte is partner in golf

Sinds 2010 verbinden wij ons in de volle breedte aan de golfsport. Deloitte is partner in golf. Voorheen was Deloitte sponsor van het Deloitte Ladies Open en als partner betrokken bij het KLM Open. En voormalig sponsor van golfster Christel Boeljon (inmiddels gestopt). Deloitte is trotse sponsor van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en ondersteunt voornamelijk op het gebied van de zakelijke dienstverlening die de NGF als dienstverlening biedt aan golfclubs en golfbanen. 

Concentratie, focus en course management zijn elementen die goed bij de denk- en werkwijze van Deloitte passen. Daarom is golf een mooie sport om ons mee te associëren. Ook biedt het fantastische mogelijkheden voor relatiemarketing. Een voorbeeld van onze activiteiten op de golfbaan zijn de NGF Masterclasses, waarbij klanten en relaties een stap voorwaarts zetten in hun golfspel. 

Website Deloitte

FootJoy

Footjoy kent als sponsor van de golfsport een goede samenwerking met de NGF. Voor bijna 150 jaar, is onze naam al gekoppeld aan golfmateriaal, golfschoenen, golfhandschoenen en golfaccessoires die gewaardeerd worden voor hun comfort, functionaliteit en presentaties. Daarnaast biedt FootJoy sinds enkele jaren een brede collectie van golfkleding.
 
Vanuit onze volledige en enige toewijding aan de golfsport zijn wij ook trots op de lange samenwerking met de NGF


Golfers van ieder niveau en over de hele wereld kiezen graag voor onze producten. Zo is onze regenkleding momenteel de meest gedragen regenkleding wereldwijd. Daarnaast zijn we al bijna 60 jaar de meest gedragen schoen op de US PGA Tour. De beste playing professionals in de wereld kiezen ervoor om FootJoy te dragen.

Trots

Vanuit onze volledige en enige toewijding aan de golfsport zijn wij ook trots op de lange samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie om golf binnen Nederland naar een hoger niveau te brengen.

Website Footjoy

Monterei Golf & Country Club

De golfbaan van Monte Rei is GEO-gecertificeerd, een belangrijke internationale normering voor duurzaamheid binnen de golfsport. De Portugese golf- en countryclub ligt in de Oost-Algarve en bezit een signature golfbaan ontworpen door Jack Nicklaus, een van de beste golfers aller tijden. De par-72 championship golfbaan is voorzien van een reeks van acht par-4's, vijf par-3’s en vijf par-5’s in een onderscheidende lay-out. Monte Rei is het gehele jaar toegankelijk met onder andere volledig verzorgde villa's en een smaakvolle keuken van chefkok Albano Lourenço.

Monte Rei dient als uitvalbasis voor de wintertrainingen van de Oranje-selecties. Monte Rei als partner vormt een goede aanvulling op de topsportstrategie van de NGF. Bondscoach Maarten Lafeber traint intensief met Oranje en de NGF-coaches. Vele trainingen worden ingepland in Nederland, echter in de winter volgen ook diverse trainingsstages in Zuid-Europa, waaronder bij de Portugese Monte Rei Golf & Country Club. Mede door dit partnerschap wordt het mogelijk gemaakt om Oranjetrainingen te houden onder betere weersomstandigheden. 

Website Monterei


Ricoh

Golf biedt ons een passend sportief platform en de mogelijkheid relaties uit te nodigen, om de bestaande band verder te versterken. Daarbij is het een sport die past bij ons merk en de cultuur waarin we ons thuis voelen.Want net als in (top)sport is binnen de zakenwereld samenwerking van essentieel belang voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën en innovaties. Deze helpen ons bepalen hoe we onze bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren voor blijvend succes. Voor onszelf, maar zeker ook voor u en/of uw bedrijf.

Slimme oplossingen

Als expert op het gebied van document- en informatieprocessen (papier en digitaal), draagt Ricoh bij aan het optimaliseren en verduurzamen van de bondsorganisatie van de NGF. Deze rol bewijzen we dagelijks bij onze klanten en jaarlijks bij het KLM Open en Deloitte Ladies Open. Door de bond te voorzien van slimme oplossingen, hopen we dat leden op termijn profiteren van een geoptimaliseerde dienstverlening.

 
Net als in (top)sport is binnen de zakenwereld samenwerking van essentieel belang voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën en innovaties


NGF-leden zullen ons als bezoeker van de twee mooiste golfevents van Nederland tegenkomen dankzij verschillende activaties waarmee we onze producten en diensten als showcase neerzetten.

Op deze manier bieden we zowel NGF-leden als klanten en relaties, middels golf, een mooie dag en betrekken we hen op een (inter)actieve manier bij ons merk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons Clickable Paper, een cartoonist die het Interactive Whiteboard gebruikt en Ricoh myPrint om op locatie te printen.

Speciaal voor de zakelijke bezoekers richten wij tevens ons Ricoh Pop Up Office in. Hier kunt u tijdens het sportbezoek meetings organiseren, (video)conference calls houden, rustig werken met WiFi, printen en de koffie staat uiteraard klaar. Kortom, alles wat u van een kantoor verwacht maar dan vlak naast de golfbaan. Een optimale combinatie om te werken en genieten van onze mooie sport.

Over Ricoh

Met meer dan 109.000 medewerkers en kantoren in meer dan 100 landen is Ricoh wereldwijd leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer gericht op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met inzet en passie, zowel voor multinationals als voor lokale bedrijven. Het doel is steeds hetzelfde: organisaties efficiënter, duurzamer en productiever laten werken.

Website Ricoh