Terug naar Over de NGF

Partners van de NGF

Als NGF zijn we dankbaar dat diverse partners de golfsport willen ondersteunen. Hun bijdrage helpt de golfsport om zich verder te ontwikkelen in al haar facetten.

Investeringen in breedtesport om golf nog toegankelijker te maken, maar ook investeringen in boegbeelden als Anne van Dam en Joost Luiten om topgolf op de kaart te zetten. Het belang van de bijdrage van onze partners aan het Nederlandse golf is groot en niet te onderschatten.

Benieuwd naar de mogelijkheden om partner van de NGF te worden? Bekijk hier de partnerproposities.

Nederlandse Loterij

Zeven merken, één gedachte. Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. "Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland."

Waar heel Nederland wint

"Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.Van jong tot oud, van olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen.We dragen onze opbrengst af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN)."

Elke sportbond van groot tot klein kan al jaren rekenen op een structurele bijdrage van de Nederlandse Loterij

De 76 sportbonden die aangesloten zijn bij NOC*NSF, zoals de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, krijgen uit de afdracht aan NOC*NSF een bijdrage. Zo kan elke sportbond van groot tot klein al jaren rekenen op een structurele bijdrage van de Nederlandse Loterij. Bijdragen die van groot belang zijn voor de top- en breedtesport. Ook kleine en commercieel minder aantrekkelijke sporten en sporters worden hiermee ondersteund. - Website Nederlandse Loterij

FootJoy

"Footjoy kent als sponsor van de golfsport een goede samenwerking met de NGF. Voor bijna 150 jaar, is onze naam al gekoppeld aan golfmateriaal, golfschoenen, golfhandschoenen en golfaccessoires die gewaardeerd worden voor hun comfort, functionaliteit en presentaties. Daarnaast biedt FootJoy sinds enkele jaren een brede collectie van golfkleding."

Vanuit onze volledige en enige toewijding aan de golfsport zijn wij ook trots op de lange samenwerking met de NGF

"Golfers van ieder niveau en over de hele wereld kiezen graag voor onze producten. Zo is onze regenkleding momenteel de meest gedragen regenkleding wereldwijd. Daarnaast zijn we al bijna 60 jaar de meest gedragen schoen op de US PGA Tour. De beste playing professionals in de wereld kiezen ervoor om FootJoy te dragen."

Trots

"Vanuit onze volledige en enige toewijding aan de golfsport zijn wij ook trots op de lange samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie om golf binnen Nederland naar een hoger niveau te brengen." - Website Footjoy

Monte Rei Golf & Country Club

De golfbaan van Monte Rei is GEO-gecertificeerd, een belangrijke internationale normering voor duurzaamheid binnen de golfsport. De Portugese golf- en countryclub ligt in de Oost-Algarve en bezit een signature golfbaan ontworpen door Jack Nicklaus, een van de beste golfers aller tijden. De par-72 championship golfbaan is voorzien van een reeks van acht par-4's, vijf par-3’s en vijf par-5’s in een onderscheidende lay-out. Monte Rei is het gehele jaar toegankelijk met onder andere volledig verzorgde villa's en een smaakvolle keuken van chefkok Albano Lourenço.

Monte Rei dient als uitvalbasis voor de wintertrainingen van de Oranje-selecties. Monte Rei als partner vormt een goede aanvulling op de topsportstrategie van de NGF. Bondscoach Maarten Lafeber traint intensief met Oranje en de NGF-coaches. Vele trainingen worden ingepland in Nederland, echter in de winter volgen ook diverse trainingsstages in Zuid-Europa, waaronder bij de Portugese Monte Rei Golf & Country Club. Mede door dit partnerschap wordt het mogelijk gemaakt om Oranjetrainingen te houden onder betere weersomstandigheden. - Website Monte Rei

MIcompany

MIcompany is sinds 2020 partner van de NGF en is gespecialiseerd in het bouwen van Artificial Intelligence (AI)-oplossingen. Ook helpt MIcompany mensen en organisaties met het bouwen van vaardigheden op het gebied van Artificial Intelligence (AI). Dit doet MIcompany in haar eigen opleidingsschool MIacademy. Het team van MIcompany bestaat uit 80 datawetenschappers en – ingenieurs en ondersteunt bedrijven als Nike, Booking.com, Heineken, LeasePlan en Shufersal in meer dan 25 landen.

Onderzoek lidmaatschapsmodellen golfclubs

Onderdeel van de samenwerking tussen MIcompany en de NGF is een bijdrage van MIcompany aan het grootschalige kwantitatieve onderzoek dat de NGF doet naar het baangebruik en de speelbehoeften onder golfers in Nederland. Op basis van een kwantitatief onderzoek onder 15.000+ golfers van meer dan 40 golfclubs en -banen, gaat MIcompany modellen ontwikkelen voor de aan het onderzoek participerende golfclubs en -banen. Met deze modellen kan voorspelt worden of veranderingen in het lidmaatschapsmodel zal leiden tot groei van de golfsport in termen van instroom van nieuwe leden, breder gebruik en behoud van bestaande leden. - Website MIcompany

Big Green Egg

‘Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit.' De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen.

Big Green Egg

En daarom is de samenwerking met de NGF en Big Green Egg een hele natuurlijke en ook een erg leuke! We zijn trots om onszelf officieel partner van de NGF te mogen noemen’, aldus Wessel Buddingh, Managing Director Big Green Egg Europe. Danielle Wallet, Marketing Directeur van de NGF, voegt daar aan toe dat ‘een partner als Big Green Egg verbinden aan de NGF enorm kansrijk is. De samenwerking werkt twee kanten op; golfers maken kennis met Big Green Egg tijdens golfevents en Big Green Egg-gebruikers maken kennis met golf.

We hebben meer overeenkomsten dan alleen de kleur groen

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 brengen ze outdoorcooking naar het volgende level en zijn ze makers van mooie herinneringen.

Samen met familie, vrienden en gelijkgestemden genieten van lokale en verse ingrediënten, spannende bereidingen en onovertroffen smaak. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken. The sky is the limit. Daarnaast is de Big Green Egg ook uitermate geschikt voor low- and slow-bereidingen. Dankzij de perfect regelbare temperatuur is de Big Green Egg dé partner voor alle culinaire bereidingen. Met een Big Green Egg kies je voor kwaliteit van leven. Generatie na generatie. - Website Big Green Egg

Jumbo Golf & Hockey

Bij Jumbo Golf & Hockey vind je alles op het gebied van golf en hockey. Het grootste assortiment tegen vaste lage prijzen, de beste service en altijd een eerlijk advies. Dat zijn de vier pijlers van de unieke Jumbo Golf & Hockey formule. Iedereen, van jong tot oud en van alle niveaus, is bij Jumbo aan het juiste adres. Met zeven Jumbo Golf-, vier Jumbo Hockey- en één Jumbo Golf & Hockey superstore is er altijd een winkel dichtbij. Maar natuurlijk shop je bij Jumbo ook eenvoudig online.

We zijn trots dat we onszelf vanaf nu dé retailpartner van de NGF mogen noemen. Door een intensieve en langdurige samenwerking met de NGF aan te gaan, willen we golfers meer spelplezier bezorgen. We willen de sportbeleving van golfers op ieder niveau vergroten. Dat begint bij advies over het juiste materiaal. Want dat draagt voor een belangrijk deel bij aan het plezier van de golfer.

Deskundig en eerlijk advies staat bij Jumbo centraal

Deskundig en eerlijk advies vinden we dan ook ontzettend belangrijk en daar nemen we graag de tijd voor. Niet voor niets is het motto van Jumbo: Altijd het beste voor jou! Benieuwd? Loop eens binnen in één van de (super)stores. - Website Jumbo Golf & Hockey

Partnermogelijkheden bij de NGF

Benieuwd naar de mogelijkheden die de NGF heeft op het gebied van partnerships? Bekijk hier de partnerkit.