Terug naar Kalender

Nationaal Golf Congres & Beurs 2020

In navolging van PGA Holland sluit ook de Nederlandse Greenkeeper Associatie (NGA) zich aan bij het Nationaal Golf Congres & Beurs, dat op woensdag 15 januari 2020 plaatsvindt. Daarmee wordt de NGA, samen met NVG, NGF en PGA Holland, vol partner in het event.

De kracht van samen – Home is where the heart is

Het succes van een goed functionerende golforganisatie begint bij een efficiënte en effectieve samenwerking tussen vereniging, exploitant, golfprofessionals, greenkeepers en horeca; het ecosysteem! Gezamenlijk moeten we er voor zorgen onze leden en gasten een ‘thuis’ te bieden. Een plek waar men graag (terug)komt. Hoe zorgen we voor een goed functionerend team, welke tools hebben we daarvoor nodig en welke succesverhalen gaan er verteld worden? Dit alles komt samen in het thema van het congres: "De kracht van samen - Home is where the heart is ..."

Specifieke workshops m.b.t. baanonderhoud

Evenals bij de voorgaande edities van het congres wordt er een diversiteit aan workshops en masterclasses aangeboden. De inhoud daarvan zal door de NGA uitgebreid worden met specifieke workshops die relevant zijn voor (hoofd)greenkeepers, maar ook voor managers, bestuurders. Hiermee wordt een breed en compleet aanbod gerealiseerd voor een ieder die betrokken is bij het runnen van een golfclub, golfschool en golfbaan.

Inschrijven

De uitnodiging voor het Nationaal Golf Congres & Beurs 2020 is eind november 2019 verstuurd, zowel digitaal als per post. Inschrijven? Ga naar nationaalgolfcongres.nl.