Terug naar Kalender

Werksessie Golfstart en Open Golfdagen

Golfstart en Open Golfdagen zijn belangrijke platforms waarmee we nieuwe golfers willen bereiken. Om deze platforms te optimaliseren hebben we de enquĂȘteresultaten en andere feedback al veel nut gehad. Graag willen we in een aparte werksessie nog meer informatie krijgen voor nog betere resultaten in 2021. Doe en denk je mee?

Tijd voor een evaluatie: hoe tevreden zijn de deelnemers en deelnemende golfclubs/-banen over het Golfstart-platform?  We hebben veel informatie kunnen halen uit de kwantitatieve enquêteresultaten. Dit hebben we kunnen aanvullen met waardevolle kwalitatieve informatie verkregen uit een groot aantal responses op de gestelde open vragen. Graag willen wij in een werksessie de uitkomsten met de golfclubs en -banen delen. We zijn benieuwd naar de ervaringen en feedback die jullie nog voor ons hebben over de platformen Golfstart en/of Open Golfdagen. Deze feedback wordt meegenomen in de campagneplannen voor 2021 om zo beide platforms te optimaliseren.

Wat vonden deelnemers en golfclubs/-banen van Golfstart en Open Golfdagen? 

In de werksessie, onder leiding van Alexander Renders en Lisa van Kampen, bespreken we de resultaten van de enquêtes van Golfstart, Open Golfdagen en de kijk op 2021. Tijdens de webinar:

  • bespreken we de enquêteresultaten van Golfstart en Open Golfdagen;
  • vragen we wat jullie ervaringen per platform zijn geweest;
  • ontvangen we de feedback die jullie per platform geven;
  • kijken we samen naar wat we per platform kunnen optimaliseren voor een nog beter gebruik in 2021.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton. Laat in de mail weten voor welke werksessie je je wilt inschrijven. Het is mogelijk en wordt aanbevolen om met twee personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Na aanmelding krijg je een link toegestuurd, inclusief uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de werksessie. Om de werksessie succesvol te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk advies te kunnen geven, is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk. Er geldt een maximum van 6 personen per werksessie. 

De werksessies vinden plaats op de volgende data: