Terug naar Kalender

Nationaal Golf Congres & Beurs 2022

Met als thema 'Grip op de golf – nieuwe golfers, nieuwe kansen'.

De afgelopen twee jaar is er een grote golf van nieuwe golfers op de golfbaan terecht gekomen, onder wie bovengemiddeld veel jongere golfers in de leeftijd 25-50 jaar. Een kans voor de golfbranche om de sport te vernieuwen en aan te passen aan de wensen en eisen van deze nieuwe doelgroep. Maar hoe managen we deze nieuwe aanwas met de krapte in de huidige arbeidsmarkt en drukte op de golfbaan? Hoe integreren we de startende golfer in de golfclub zonder aandachtsverlies voor de bestaande golfer? En wat kunnen we leren van deze nieuwe groep om onze dienstverlening en sportieve beleving duurzaam te versterken?

Antwoord op deze vragen en meer zullen besproken worden tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs 2022 in Papendal (Arnhem). De datum van het congres is maandag 21 maart 2022. De uitnodiging om in te schrijven volgt.

Bekijk hier het verslag van het golfcongres 2020

Het congres wordt georganiseerd door de NGA, PGA, NVG en NGF en leden van deze organisaties ontvangen korting op de toegang.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie van het Nationaal Golf Congres & Beurs, per e-mail; info@nationaalgolfcongres.nl of telefonisch via 020-3306103.