Terug naar Kalender

Nationaal Golf Congres & Beurs

Tools voor de toekomst: nu aan de slag voor de baan van morgen.

De golfmarkt is flink in beweging: waterhuishouding, vergrijzing, arbeidsmarkt, inflatie, imago, etc. Onderwerpen die aandacht verdienen bij het onderhouden en bouwen van een gezond bedrijf dat optimaal is ingericht voor de toekomst.

Maar hoe ga je om met deze issues? Hoe moedig je verandering aan? En hoe begin je met de golfbaan van de toekomst? Een accommodatie met een duurzame baan, gastvrije en betaalbare horeca, met gemotiveerde medewerkers in een fijne werkomgeving. Een baan waar golfers graag komen en blijven: een sportieve en sociale landingsplaats voor álle bezoekers. Man of vrouw, oud of jong; de golfbaan is een plek om je thuis te voelen.

Tijdens de 27ste editie van het Nationaal Golf Congres & Beurs ontvang je de tools om nu aan de slag te gaan voor de toekomst. Nu voor straks: oplossingen, tips en trends.

Met veel plezier organiseren de NGA, PGA, NGF en NVG op 1 februari 2023 weer een mooie dag vol inspiratie, informatie en interactie. Er is een gevarieerd programma dat je direct helpt met de actuele uitdagingen. Kom voor concrete oplossingen, waardevolle tips, aansprekende adviezen. Maar ook om kennis te delen en van elkaar te leren.

In de middag zijn er twee rondes waarin je kunt kiezen uit één van de zes onderwerpen. Elk onderwerp wordt behandeld in een aparte workshop, masterclass of discussie. Tijdens een workshop ga je zelf aan de slag, in een masterclass voedt de spreker je met inspiratie en bij een discussie kunnen deelnemers met elkaar van gedachten wisselen aan de hand van stellingen of vragen.

Aanmelden

Het congres onder de titel 'Tools voor de toekomst' wordt georganiseerd voor alle leden van bovengenoemde organisaties, maar eigenlijk voor iedereen in de golfbranche. Je kunt je hier aanmelden en meer informatie vinden over de prijzen. Het programma vind je hier.

TIP: Neem meerdere collega's mee, want er zijn te veel onderwerpen om allemaal in je eentje te volgen. Daarnaast ontvang je korting als je met meerdere mensen vanuit één organisatie komt!

Meer informatie

Het Nationaal Golf Congres & Beurs wordt georganiseerd door de NGA, PGA, NGF en NVG. Voor vragen over het congres kun je contact opnemen met de organisatie van het Nationaal Golf Congres & Beurs per mail (info@nationaalgolfcongres.nl) of telefonisch via 020-3306103.