Terug naar Kalender

Informatiebijeenkomst NGF Competitie

Op vrijdag 19 juli, op dag één van het Dutch Ladies Open, organiseert de NGF een informatiebijeenkomst over de NGF Competitie. In 2024 zijn er in de Voorjaarscompetitie op verzoek van de golfclubs enkele wijzigingen doorgevoerd en deze informatiebijeenkomst zal gebruikt worden om de ervaringen te delen.

Waar?

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn). Groot Kievitsdal ligt naast de Hilversumsche Golf Club waar van 19 tot en met 21 juli het Dutch Ladies Open wordt gespeeld. 

Het programma

  • 09.00-09.30 uur - Ontvangst met koffie/thee 
  • 09.30 - Begin programma
  • 11.30 - Einde programma

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor competitiecoördinatoren en clubbestuurders.

Aanmelden

Een uitnodiging wordt separaat aan de genodigden gestuurd.

Ticket voor het Dutch Ladies Open

Als deelnemer krijg je een kaartje voor het Dutch Ladies Open op 19 juli. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een code waarmee je in de ticketshop van het Dutch Ladies Open één gratis ticket kunt bestellen.

Route en parkeren

Deelnemers die niet met het openbaar vervoer komen kunnen parkeren bij Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn) en hun auto na afloop van de bijeenkomst daar ook laten staan om vervolgens wandelend het Dutch Ladies Open te bezoeken. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een parkeerkaart voor Landgoed Groot Kievitsdal toegestuurd die je moet tonen als je met de auto komt.

Er  zijn nog meer bijeenkomsten in de week van het Dutch Ladies Open. Raadpleeg hiervoor de kalender van de NGF.