Terug naar Kalender

Nationaal Golfcongres 2024

Het Nationaal Golfcongres 2024, gecombineerd met het het Nationaal Golf & Groen symposium, wordt gehouden op dinsdag 6 februari in de Maaspoort Den Bosch.

Nieuwe opzet

Het Nationaal Golfcongres 2024, georganiseerd door de NGF, NVG, NGA en PGA, krijgt een geheel nieuwe opzet. We gaan naar een unieke locatie met meer ruimte voor bezoekers en een vernieuwde, interactieve opzet. Uiteraard behouden we succesvolle onderdelen zoals netwerken, inspirerende sessies en het bezoeken van de beurs, die integraal deel uitmaken van het golfcongres.

Het Nationaal Golfcongres zal geopend worden door keynote-spreker Berthold Gunster, de grondlegger van het Omdenken. Hij schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers en je kent de quotes van Omdenken misschien wel van de rode borden langs de snelweg. Bereid je voor op een bijzondere lezing die je perspectief zal veranderen. Hoe kan je problemen omzetten in nieuwe mogelijkheden, welke nieuwe mogelijkheden ontstaan er als je de feiten volledig accepteert?

Klik hier voor het volledige programma.

Nieuwe samenwerkingen

Het Nationaal Golfcongres werkt vanaf 2024 samen met de Vereniging van Golfclubmanagers en Golf Vlaanderen. Daarnaast wordt het Nationaal Golf & Groen symposium een integraal onderdeel van het Nationaal Golfcongres. Het Nationaal Golfcongres wordt hiermee dé kennisdag voor alle stakeholders in de golfwereld, van greenkeepers tot commissieleden, van golfprofessionals tot bestuursleden.

Tickets en meer informatie

Bestel je tickets via nationaalgolfcongres.nl.