Terug naar Kalender

Inspiratiesessie 'experience is everything'

Op zaterdag 20 juli, op dag twee van het Dutch Ladies Open, organiseert de NGF samen met Blended Agency iO (design, creatie, marketing en technisch-platform) een inspiratiesessie voor clubs. Laat je inspireren en bezoek na afloop het Dutch Ladies Open.

Deze inspiratiesessie staat geheel in het teken van customer experience oftewel de klantervaring. Met als credo 'experience is everything'. 

Waar?

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn). Groot Kievitsdal ligt naast de Hilversumsche Golf Club waar van 19 tot en met 21 juli het Dutch Ladies Open wordt gespeeld.

Het programma

9.30-10.00 uur - Inloop
10.00 uur - Introductie: overzicht van de groeiende touchpoints en de impact op customer experience. Presentatie: De wereld van neuromarketing.
11.00 uur - Pauze
11.15 uur - Inspiratie: customer experience in de praktijk
12.30 uur - Lunch
13.00 uur - Bezoek aan Dutch Ladies Open

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje met je naam en de naam van je club/baan naar welcometotheclub@ngf.nl te sturen. Als meer personen binnen jullie organisatie geïnteresseerd zijn, laat het ons dan even weten. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over de inhoud van de sessie, dan horen wij dat graag.

Ticket voor het Dutch Ladies Open

Als deelnemer krijg je een kaartje voor het Dutch Ladies Open op 20 juli. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een code waarmee je in de ticketshop van het Dutch Ladies Open één gratis ticket kunt bestellen.

Route en parkeren

Deelnemers die niet met het openbaar vervoer komen kunnen parkeren bij Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn) en hun auto na afloop van de bijeenkomst daar ook laten staan om vervolgens wandelend het Dutch Ladies Open te bezoeken. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een parkeerkaart voor Landgoed Groot Kievitsdal toegestuurd die je moet tonen als je met de auto komt.

Andere bijeenkomsten

Er  zijn nog meer bijeenkomsten in de week van het Dutch Ladies Open. Raadpleeg hiervoor de kalender van de NGF.