Terug naar Kalender

Nationaal Golf & Groen Symposium

Met het per 2020 uitfaseren van pesticiden op golfbanen en sportvelden, staat de sportsector voor een enorme uitdaging. Golfbanen zullen er anders uit gaan zien, maar niet van mindere kwaliteit. Wel minder gazongroen en liever gezond groen. Met de seizoenen meebewegende kleuren van de golfbaan: geel is het nieuwe groen. Dit vraagt een planmatige benadering, de durf om dingen anders te doen en vooral doorpakken!
Tijdens het Nationaal Golf & Groen Symposium van 7 december a.s. zullen middels een interactief programma de thema’s die hierop betrekking hebben uitgebreid aan de orde komen. Thema voor dit interactieve en op de toekomst van golfbaanbeheer gerichte symposium is: Geel is het nieuwe groen. Durven, denken, doen. Het evenement vindt plaats bij Landgoed de Horst in Driebergen (Maitland theater). 

Kosten

  • Voor beheerders van golfbanen (en daarmee NGF-, NVG- en NGA-leden), per organisatie: € 125,- excl. BTW voor de eerste persoon, € 100 voor de 2e persoon, € 75 voor de 3e en volgende personen. Voor overige geïnteresseerden per organisatie: € 250,- excl. BTW voor de eerste persoon, € 225 voor de 2e persoon, € 200 voor de 3e en volgende personen. 
  • Sponsoren en contribuanten van de NGA worden tijdens dit gezamenlijk door de golfsector georganiseerde symposium als overige geïnteresseerden en niet als golfbaanbeheerder/lid aangemerkt. 
  • Organisaties die bij de DTRF zijn aangesloten, betalen hetgeen in hun overeenkomst is opgenomen. 

Met het registratieformulier kunnen per keer max. 5 personen worden aangemeld. Wilt u meer dan 5 personen namens 1 organisatie opgeven? Stuurt u dan een e-mail naar info@turfgrass-sciences.com. In verband met de beperkte capaciteit van 300 stoelen zal bij over-inschrijving voorrang gegeven worden aan beheerders van golfbanen. Alle bedragen zijn excl. btw.