Terug naar Kalender

Cursus Regelcommissaris 1 (volgeboekt)

Op 24 en 25 september 2021 wordt op Dorhout Mees in Biddinghuizen een cursus Regelcommissaris 1 gehouden. Deze cursus wordt enkele weken later afgesloten met een examen.

Wat en voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor (aankomende) leden van regel- en handicapcommissies en wedstrijdcommissies. De cursus heeft als doel je kennis van de golfregels te vergroten. In de cursus leer je hoe je goede regelinstructie geeft aan (beginnende) golfers en hoe je golfwedstrijden op de club begeleidt. Daarnaast weet je na de cursus hoe je het Regelboek en het boek The Official Guide to the Rules of Golf moet gebruiken en beheers je het inrichten van jouw golfbaan aan de hand van plaatselijke regels en baanmarkeringen.

De cursus Regelcommissaris 1 bestaat uit twee cursusdagen en een examendag. Van deelnemers wordt verwacht dat ze beide cursusdagen aanwezig zijn. Het examen wordt gehouden op zaterdag 16 oktober 2021 in het NGF-kantoor in Utrecht (De Weerelt van Sport) van 09.30 tot 13.00 uur.

Deze cursus heeft een maximum aantal deelnemers.

Data en locatie

De cursus wordt gehouden op vrijdag 24 september 2021 (van 9.30 tot 19.00 uur) en zaterdag 25 september 2021 (van 9.00 tot 17.00 uur) op Golfbaan Dorhout (Strandgaperweg 30, 8256 PZ Biddinghuizen). Aanwezigheid op beide cursusdagen is verplicht.

Kosten

De kosten bedragen € 150. Dat is inclusief drankjes, twee keer lunch en één keer diner (op vrijdag). Cursusdeelnemers die willen overnachten in de buurt van Dorhout Mees dienen dat zelf te regelen, een hotelovernachting zit niet bij de prijs inbegrepen. Er zijn veel hotels in de omgeving, vooral in Harderwijk.

Aanmelding

De cursus is per 20 september volgeboekt. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mail

Cursussen Regelcommissaris 2

In het najaar van 2021 zal twee keer de cursus Regelcommissaris 2 (refereecursus) worden gegeven. Alle potentiële deelnemers zullen daarvoor een uitnodiging ontvangen. De stelregel is dat je aan de cursus Regelcommissaris 2 kunt meedoen als je minimaal 80% hebt gescoord voor de cursus Regelcommissaris 1. Als er nog plaatsen over zijn, kunnen ook personen meedoen die lager dan 80 maar minimaal 75% hebben gescoord.