Terug naar Kalender

Meerdaagse cursus Regelcommissaris 2

Op 7, 8 en 9 oktober 2022 wordt een cursus Regelcommissaris 2 (clubreferee) gehouden. Deze cursus wordt enkele weken later afgesloten met een examen.

Wat en voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor leden van regel- en handicapcommissies en wedstrijdcommissies die de cursus Regelcommissaris 1 met een score van 80% of hoger hebben afgesloten. De cursus leidt op tot clubreferee. In de cursus leer je hoe je een ruling kunt geven in je rol als referee tijdens een wedstrijd op jouw club. Tijdens de cursus gaan we dieper in op de regels, de plaatselijke regels en het aanbrengen van de juiste markeringen in de baan. Tijdens de praktijkmiddagen ga je oefenen met het geven van rulings.

De cursus Regelcommissaris 2 bestaat uit drie cursusdagen en een examendag. Het examen bestaat uit vier onderdelen theorie en één onderdeel praktijk. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze alle drie de cursusdagen aanwezig zijn en het examen is een verplicht onderdeel. Het examen wordt gehouden op 12 november 2022.

Deze cursus heeft een maximum aantal deelnemers. Als er nog plaatsen vrij zijn, kunnen ook personen deelnemen die met een score tussen 70% en 80% geslaagd zijn voor het examen Regelcommissaris 1. De volgorde van plaatsing is op basis van de score voor regelcommissaris 1.

Data en locatie

De cursus wordt gehouden in Congrescentrum Papendal (Arnhem). De cursus vindt plaats op vrijdag 7 oktober (9.30 uur-18.15 uur), zaterdag 8 oktober (9.00-18.00 uur) en zondag 9 oktober (9.00-15.00 uur).

Kosten

De kosten bedragen 280 euro per deelnemer. Dat is inclusief drankjes, drie keer lunch en twee keer diner. De kosten voor overnachten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Overnachting in het hotel van Papendal kost 91 euro per nacht per kamer. 

Aanmelding

Iedereen die in aanmerking komt voor deelname aan de cursus ontvangt begin augustus 2022 een mail met een link om aan te melden. Na het invullen van het formulier ontvang je van Google een bevestigingsmail. Dit bericht komt soms in je spambox terecht.

Meer cursussen

De cursus Regelcommissaris 2 wordt ook in november gegeven. Ga voor het complete cursusaanbod naar de NGF-kalender.