Terug naar Kalender

Cursus Regelcommissaris 1 (volgeboekt)

Op 8 en 9 maart 2024 wordt een cursus Regelcommissaris 1 gehouden. Deze cursus wordt enkele weken later afgesloten met een examen.

De cursus op 8 en 9 maart is volgeboekt. Graag verwijzen we je naar de volgende cursussen Regelcommissaris 1:

Wat en voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor (aankomende) leden van regel- en handicapcommissies, leden van wedstrijdcommissies en teaching professionals. De cursus heeft als doel je kennis van de golfregels te vergroten. In de cursus leer je hoe je goede regelinstructie geeft aan (beginnende) golfers en hoe je golfwedstrijden op de club begeleidt. Daarnaast weet je na de cursus hoe je het Regelboek en het boek The Official Guide to the Rules of Golf moet gebruiken en beheers je het inrichten van jouw golfbaan aan de hand van plaatselijke regels en baanmarkeringen.

De cursus Regelcommissaris 1 bestaat uit twee cursusdagen en een examendag. Van deelnemers wordt verwacht dat ze beide cursusdagen aanwezig zijn en het examen afleggen. De cursus heeft een maximum aantal deelnemers. 

Data en locatie

De cursus wordt gehouden op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart op Golfpark Almkreek. Het examen wordt gehouden op 30 maart 2024 in DeWeerelt van Sport, het kantoor van de NGF.

Kosten

De kosten bedragen 180 euro. Dit bedrag is inclusief drankjes, twee keer lunch en één keer diner. Cursusdeelnemers die willen overnachten in de buurt van de cursuslocatie dienen dat zelf te regelen, een hotelovernachting zit niet bij de prijs inbegrepen. 

Aanmelding

De cursus op 8 en 9 maart is volgeboekt. 

Meer cursussen

Ga voor het complete cursusaanbod van Regels & Handicapping naar de NGF-kalender.