Terug naar Kalender

Regelcommissaris 1 (DEZE WORKSHOP IS VOL)

De cursus Regelcommissaris 1 is een tweedaagse cursus voor leden van de Regel- en Wedstrijdcommissies van golfclubs. De cursus heeft als doel de kennis van de nieuwe golfregels te vergroten, waardoor golf leuker en toegankelijker wordt. In de cursus leer je een goede regelinstructie te geven aan (beginnende) golfers en kun je golfwedstrijden op de club beter begeleiden. 

Alle nieuwe golfregels worden besproken en in de praktijk (op de baan) gedemonstreerd. Daarnaast weet je na de cursus hoe je het Regelboek en het boek The Official Guide to the Rules of Golf moet gebruiken en beheers je het inrichten van jouw golfbaan aan de hand van plaatselijke regels en baanmarkeringen.

De cursus biedt ruimte voor ongeveer 40 deelnemers.

Tweedaagse cursus met examen

De cursus Regelcommissaris 1 bestaat uit twee dagen en een examendag. Bij inschrijving meld je je aan voor alle drie de dagen.

  • 6 maart - 9.30 tot 19.00 uur
  • 7 maart - 09.00 tot 17.00 uur

De cursus wordt afgerond met een examen dat op 29 maart plaatsvindt op het NGF-kantoor in Utrecht (De Weerelt van Sport) van 09.30 tot 13.00 uur.

Aanmelden? 

BERICHT OP 31 JANUARI: DEZE CURSUS IS AL VOL. ER IS NOG WEL PLAATS IN DE CURSUS VAN 5 EN 6 JUNI (NUNSPEET) EN DIE VAN 25 EN 26 SEPTEMBER (ALMKREEK). Ga terug naar de agenda