Terug naar Kalender

Workshop: Duurzaam beginnen met golf

26 juli 2021

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus wordt de B-NL Challenge Trophy gespeeld op The Dutch in Spijk. Op dag drie van het toernooi (zaterdag 28 augustus) organiseert de NGF een workshop voor golfclubs en -banen met als titel 'Duurzaam beginnen met golf'.

Tijdens de workshop - in het clubhuis van The Dutch - behandelen wij de populariteit van golf in Nederland, de uitdagingen in coronatijd zoals de drukte op de banen en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat golf blijft groeien en er voldoende nieuwe aanwas is.

NGF-marketeers Frank Visser en Lisa van Kampen nemen je mee in de reis die een golfer maakt vanaf een eerste bezoek aan de golfbaan tot aan het moment dat hij/zij zelf ambassadeur is van de sport en jouw club of baan. Waar heb je als golfclub/baan invloed op en hoe doe je dat? En wat doet de NGF op dit gebied (campagnes, cijfers en data) en hoe kan jij daarvan profiteren?

De workshop heeft een interactief karakter doordat we ervaringen van andere clubs en banen over golf in Nederland delen en in gesprek gaan over hoe we in deze tijden golf aantrekkelijk en open kunnen houden voor nieuwkomers. Daarnaast krijgt je handige tips en tricks mee die je kunt gebruiken bij beginnen met golf op jouw club/baan.

Meld je aan en ontvang een kaartje voor de B-NL Challenge Trophy

Per golfclub of baan mogen twee deelnemers zich aanmelden. De aanmelding is inclusief een toegangsbewijs voor de B-NL Challenge Trophy op zaterdag, een parkeerkaart en een broodje. 

Meld je hier aan voor de workshop 

Mocht je een vraag hebben, neem dan contact op met Frank Visser