Terug naar Kalender

Workshop datagedreven besturen

In een tijdperk waarin technologie een cruciale rol speelt in alle aspecten van ons leven, is het gebruik van data onmisbaar geworden. Maar welke data heb je als golfbaan of -club nodig en hoe zet je deze in voor effectieve besluitvorming? Ontdek de essentie van data en datagedreven besturen binnen de context van een golfclub of -baan. Op vrijdag 19 juli (op dag één van het Dutch Ladies Open) organiseert de NGF een workshop die inzichten biedt in het nemen van beslissingen op basis van data in plaats van enkel op intuïtie of ervaring te vertrouwen. Hedwig Wassing, (bijna oud-)directeur Prise d’Eau, zal te gast zijn om ons te inspireren met zijn ervaringen in het creëren van inzichten en het (be)sturen met data.

Waar?

De workshop wordt gehouden op Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn). Groot Kievitsdal ligt naast de Hilversumsche Golf Club waar van 19 tot en met 21 juli het Dutch Ladies Open wordt gespeeld.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor clubbesturen, baaneigenaars, -exploitanten en managers.

Het programma

  • 10.30 uur: Inloop met koffie en thee
  • 11.00 uur: Ruth van Dongen (Data Scientist NGF), Thomas Labberton (Onderzoek & Analyse NGF)
  • 11.45 uur: Pauze
  • 12.00 uur: Inspiratiesessie Hedwig Wassing
  • 13.00 uur: Lunchbuffet en vervolgens bezoek Dutch Ladies Open indien gewenst

Aanmelden

 De workshop is inmiddels volgeboekt. Mocht je toch interesse hebben in het onderwerp, neem dan contact op met Thomas of Ruth.

Kosten

Deelname is kosteloos en lunch is inbegrepen. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een toegangsticket voor het Dutch Ladies Open op vrijdag 19 juli.

Ticket voor het Dutch Ladies Open

Als deelnemer krijg je een kaartje voor het Dutch Ladies Open op 19 juli. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een code waarmee je in de ticketshop van het Dutch Ladies Open één gratis ticket kunt bestellen.

Route en parkeren

Deelnemers die niet met het openbaar vervoer komen kunnen parkeren bij Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn) en hun auto na afloop van de bijeenkomst daar ook laten staan om vervolgens wandelend het Dutch Ladies Open te bezoeken. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een parkeerkaart voor Landgoed Groot Kievitsdal toegestuurd die je moet tonen als je met de auto komt.

Er  zijn nog meer bijeenkomsten in de week van het Dutch Ladies Open. Raadpleeg hiervoor de kalender van de NGF.