Terug naar Kalender

Marshalworkshop

In deze interactieve workshop wordt u in één dag bijgespijkerd op het gebied van marshalling.

In de workshop bespreken we wat het zijn van een marshal op een golfclub of -baan inhoudt. We gaan aan de slag met de 3 rollen van de marshal en de taken die daarbij horen. 

Daarna bespreken we wat iemand tot een goede marshal maakt. Welke kennis heb je nodig, welke vaardigheden en welke eigenschappen zijn belangrijk voor het uitoefenen van al je marshaltaken?  

Voor wie?

Voor iedereen die marshal wil worden, net is geworden of zich nog beter wil bekwamen in het marshalschap 

Programma

De workshop vindt plaats in de Weerelt van Sport en zal op woensdag 14 september van 10:15 uur tot 16:30 uur plaatsvinden. Het adres is Orteliuslaan 1041 in Utrecht. Deze dag is inclusief lunch.

Kosten

De workshop kost 39 euro per persoon.

Bijzonderheden

Per workshop is plaats voor 20 deelnemers.

Aanmelden

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Marshalworkshop op jouw club?

Naast de algemene workshop is het mogelijk om een incompany-marshalworkshop op je club te organiseren. Deze 'op maat' workshop is vooral geschikt wanneer je het hele marshalteam in één keer wil trainen. Dan is het ook handig om je  receptiemedewerkers of caddiemasters aan deze workshop mee te laden doen. Tijdens deze workshop gaan we in op de specifieke situatie bij jou op de club en geven we aandacht aan de afstemming tussen marshals en receptiemedewerker of caddiemaster. Als je interesse hebt in een incompany-marshalworkshop, stuur dan een e-mail naar Janke van der Werf via marshals@ngf.nl.