Terug naar Kalender

Workshop Senioren

De NGF organiseert de workshop Senioren om golfclubs en -banen te helpen met het opzetten van een (sportief) beleid voor senioren. Deze dag is bestemd voor beleidsmakers seniorengolf, seniorencommissies, de golfprofessional en de (golf)fysiotherapeut.

Iedere golfclub organiseert wedstrijden voor senioren, maar weet u verder hoe u de senior golfer geeft wat hij nodig heeft? Na een workshop seniorengolf wel. 

Tijdens één avond leren we u hoe u een passend jaarrond activiteitenprogramma opstelt voor de seniore spelersgroep. Dat doen we door u meer inzicht te geven in de senior golfer, door u succesvolle voorbeelden van trainingsprogramma's te laten zien én natuurlijk door u te helpen bij het opzetten van een eigen seniorenprogramma. Speciale aandacht in dit programma gaat uit naar de fysieke oefeningen en sociale activiteiten. Als voorbereiding op de bijeenkomst ontvangt u een overzicht die u alles vertelt over de (senioren)ledensamenstelling van uw club. Deze dag kan gebruikt worden als voorbereiding op certificering voor Committed to Senioren.

Meerdere workshops in het najaar

In totaal worden er vijf workshops seniorengolf georganiseerd op verschillende locatie in Nederland. Deelname is mogelijk als u met ten minste twee personen aanwezig bent, waarbij de kosten € 30,- per deelnemer bedragen. Daarbij zijn een maaltijd en drankjes inbegrepen.

Data 2018

  • 31 oktober bij Golfvereniging Albatross
  • 7 november bij Golf en Country Club De Herkenbosche
  • 14 november bij Golfpark Wilnis
  • 21 november bij Golfclub de Gelpenberg
  • 28 november bij de Nieuwegeinse GolfClub