Terug naar Kalender

Vol! Werksessie Golfstart en het juiste vervolg

Op vrijdag 17 december om 14:00 organiseren Alexander Renders en Lisa van Kampen een digitale werksessie speciaal voor golfclubs en -banen die in 2021 een of meerdere Golfstart-lespakketten hebben georganiseerd via het Golfstart-platform.

Tijdens deze interactieve sessie laten Alexander en Lisa jullie zien wat er in 2021 is bereikt met Golfstart. Er wordt gekeken naar de prestatie van het platform en de gebruiksvriendelijkheid. Graag horen wij de wensen en behoeften vanuit golfclubs en -banen voor het optimale gebruik van het Golfstart-platform. Wat gaat nu goed en wat kan geoptimaliseerd worden, zijn vragen die wij aan de aanwezigen willen stellen. Ook willen wij onderzoeken wat de wensen en behoeftes zijn voor een passend vervolg op Golfstart en/of een handicap-54-cursus (of Golfstart 2).

Dit is de ideale mogelijkheid om mee te denken over de invulling van het platform.

Meld jouw golfclub of -baan aan vóór 10 december en laat jouw mening horen.

Aanmelden

Deze werksessie zit volgeboekt. Klik hier voor de extra werksessie.

Praktische informatie

Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt de sessie online plaats via Microsoft Team en duurt deze ongeveer 1,5 uur. Om het maximale uit de werksessie te halen is er ruimte voor maximaal 10 golfclubs. Als meer golfclubs zich inschrijven, komt er een extra sessie.