Terug naar Kalender

Workshop Werving & Behoud

Ook in 2019 staan er weer workshops 'Werving en Behoud' op het programma waar golfclubs en -banen zich voor kunnen aanmelden. Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je minimaal met twee of meer mensen aanwezig bent tijdens de workshop.

In april zijn de jaarlijkse Open Golfdagen en van september tot december vindt de AH-Sportactie plaats op heel veel golfclubs en -banen. Sommige clubs en banen organiseren zelfstandig een of meerdere dagen waarop ze zichzelf en de golfsport promoten. Wat je ook doet, je wilt resultaat behalen bij het werven en behouden van nieuwe en bestaande golfers.

'Maximaal 5 clubs per workshop'

Maar hoe zorg je er als club, baan of golfschool voor dat je een grote opkomst hebt en dat deze (potentiële) golfers ook daadwerkelijk aan jou verbonden blijven?
Tijdens de eendaagse workshop werving & behoud vertellen we alle ins en outs als het gaat om goede promotie, het juiste golfaanbod en de beste aftersales. We geven je inzicht in het succes van andere golfclubs en -banen die jou al voor zijn gegaan. Wat werkte wel en wat niet.

Wat komt er tijdens de workshop aan bod?

  • Welke wervingsacties zijn succesvol gebleken en op basis van welke cijfers?
  • Welke aanbod voor welke doelgroep werkt het beste en wat heb je daarvoor nodig?
  • Wat doe je na afloop van een open golfdag of een andere wervingsactie?
  • Hoe kan ik mijn open golfdag beter inrichten en hoe kan de NGF mij daarbij ondersteunen?
Golfclub Gelpenberg; 'We hebben ruim 170 lidmaatschappen binnengehaald nav het actieplan dat we tijdens de workshop hebben gemaakt'

Data en locaties

  1. 22 maart in het NGF-kantoor (Utrecht) 
  2. 29 maart in het NGF-kantoor (Utrecht) 
  3. 5 april in het NGF-kantoor (Utrecht) 
  4. 12 april in het NGF-kantoor (Utrecht)