Terug naar Kalender

Workshop werving en behoud van nieuwe golfers regio noord

Op 26 oktober wordt de workshop 'Het werven en behouden van nieuwe golfers' georganiseerd in de Weerelt van Sport in Utrecht. NGF medewerkers Alexander Renders en Lisa van Kampen gaan met clubs en banen uit de regio aan de slag met het gehele traject van het werven van nieuwe golfers tot het integreren en vasthouden van de nieuwe golfer.

Het werven en behouden van de nieuwe golfers blijft erg belangrijk. Tijdens corona is er een grote instroom van nieuwe golfers geweest en liggen er vele kansen om deze mensen te behouden. Tijdens de workshop gaan we gezamenlijk in op de uitdagingen waar de golfsport mee te maken heeft, geeft gastspreker Wigger Bosman van Golfclub Zwolle een praktijkvoorbeeld en gaan we zelf aan de slag met een plan van aanpak.

Voor wie:

Deze cursus is bedoeld voor medewerkers van golfclubs en -banen die verantwoordelijk zijn voor ledenwerving en -behoud of daar op regelmatige basis mee bezig zijn. Er is maar ruimte voor maximaal 20 personen en we vragen elke golfclub of -baan om met minimaal 2 personen te komen. 

Data en locatie:

De workshop wordt gehouden bij de Drentsche Golf en Country Club. Het adres is Ten Oeverstraat 13 in Zeijerveen. Het ontvangst is om 13:00 uur en we verwachten de dag rond 19:00 uur af te sluiten.

Programma:

  1. Voorstellen en het bespreken van uitdagingen.
  2. Waarom het werven van nieuwe golfers altijd belangrijk is.
  3. Communicatie zoals het bepalen van je DNA en hoe je dit zowel online als offline kan inzetten.
  4. Producten die hierbij kunnen helpen.
  5. Praktijkvoorbeeld: gastspreker Wigger Bosman van Golfclub Zwolle.
  6. Verder aan de slag met de volledige klantreis, tijdlijn en wie/wat je daarvoor nodig hebt.

Kosten:

De kosten bedragen €25,- p.p.. Dit is inclusief koffie en thee bij ontvangst en diner achteraf.

Aanmelden:

Schrijf jezelf en een collega in via dit inschrijfformulier. De inschrijving sluit op dinsdag 25 oktober, schrijf je in en vol=vol dus wees er snel bij!

Deze cursus wordt ook gehouden in de regio's zuid en midden. Meer informatie daarover vind je op de onderstaande links:

  • 19 oktober regio zuid Nederland
  • 26 oktober regio midden Nederland