NGF verzekeringen: zorgeloos golfen

Wil jij ook met een gerust hart op de golfbaan staan? En zonder zorgen op golfreisjes in binnen- en buitenland gaan? Verzeker jezelf voor onverwachte gebeurtenissen zodat je onbekommerd van jouw favoriete sport kan genieten.

→ Direct premie berekenen en verzekering afsluiten

Wij golfers zijn reislustige types. Niet alleen verkennen we met plezier al het moois dat de Nederlandse golfbanen te bieden hebben, ook spelen we graag en veel op buitenlandse banen. Golfweekendjes met vrienden, golfen met de kinderen op vakantie in Frankrijk, of met een collega op een buitenlandse zakenreis. Vaak nemen we onze gehele golfuitrusting mee, in de auto of het vliegtuig, soms huren we ter plekke een golfset.

We denken er niet graag over na, maar tijdens die reizen kan er veel mis gaan. Jij of je golfmaatje wordt ziek of raakt geblesseerd. Die mooie baan waar je zou golfen blijkt door weeromstandigheden dicht. Je golftas komt niet of te laat aan of hij wordt gestolen uit je auto. Allemaal onvoorziene omstandigheden, waar je van tevoren liever niet over nadenkt.

Ook je lidmaatschap van een golfclub kan anders lopen dan verwacht. Als je bijvoorbeeld een langere periode niet kan spelen door een blessure of ziekte.

Voor alle bovenstaande gevallen en meer kun je je nu, inclusief je gezinsleden, verzekeren via NGF Verzekeringen. Voor iedereen die golft en in het bezit is van een NGF-nummer hebben we twee verzekeringen ontwikkeld: een doorlopende reis/annuleringsverzekering en een contributieverzekering.

Logo Allianz Global

We hebben dit gedaan in nauwe samenwerking met Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening, en Zeker in Sport, dé assurantie-tussenpersoon voor Sportbonden.

NGF reis/annuleringsverzekering (basis)

De doorlopende reisverzekering kent een aantal unieke dekkingen:

  • Dekking voor het huren van een golfuitrusting bij te late aankomst van de golfuitrusting, bij diefstal of ernstige beschadiging
  • Dekking golfuitrusting & gadgets in de eerste 5 jaar na aanschaf tot een maximaal bedrag van €2.500
  • Unieke ‘hole-in-one-dekking’: een vergoeding van de kosten in het clubhuis die horen bij het slaan van een hole-in-one (tot max. €250,- per hole-in-one)

Modules toevoegen

Bijzonder aan de doorlopende NGF Reisverzekering zijn de modules die je optioneel kunt toevoegen. Bij ons kies en betaal je dus alleen voor risico’s die je ook daadwerkelijk denkt te lopen. Sommige van de modules die je kunt toevoegen zijn:

  • Annuleringsverzekering. Je ontvangt een vergoeding voor niet genoten golfdagen als je ziek of geblesseerd of als de baan dicht is in verband met weersomstandigheden.
  • 24- uurs materiaaldekking voor golfuitrusting & gadgets. Dit betekent dat je 24/7 verzekerd bent voor diefstal, verlies of beschadiging van jouw golfuitrusting, inclusief golfgadgets. Deze  dekking geldt ook als je niet op reis bent, maar bijvoorbeeld een dag gaat golfen in Nederland.
  • Medische kosten. Kosten van artsen, specialisten en ziekenhuizen die je hebt moeten maken door een ziekte of ongeval ontstaan tijdens de reis worden (deels) vergoed.
  • Wintersport en bijzondere sporten. Sporten met een meer dan normaal risico zoals skiën, snowboarden, bergbeklimmen, parachutespringen, zweefvliegen, zijn alleen meeverzekerd als de aanvullende module ‘Wintersport en bijzonder sporten’ is afgesloten.

Klik hier om je premie te berekenen
Klik hier om de polisvoorwaarden in te zien

NGF contributieverzekering

Veel van ons zijn lid van een golfclub. Het geeft ons de mogelijkheid om te spelen wanneer we maar willen en zo vaak als we willen. Maar wat als je nu langdurig ziek of geblesseerd raakt? Een risico dat wij allemaal lopen. Wil je dat risico afdekken? Sluit dan een contributieverzekering af. Het neemt het gemis van regelmatig golfen niet weg, maar het zal zeker de pijn verzachten!

Klik hier om je premie te berekenen
Klik hier om de polisvoorwaarden in te zien

Wil jij ook golfen zonder zorgen?

Regel dan snel en eenvoudig je golfverzekering via de NGF. Maak gebruik van de opzegservice en je kunt vanaf morgen al gebruik maken van je nieuwe verzekering.
→ Van golfers voor golfers
→ Stel zelf je verzekering samen
→ Direct contact en uitbetaling

Sluit vandaag nog jouw NGF golfverzekering af!

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.