NGF verzekeringen: zorgeloos golfen

Wil jij ook met een gerust hart op de golfbaan staan? En zonder zorgen op golfreisjes in binnen- en buitenland gaan? Overweeg dan eens de reis- of contributieverzekering van de NGF zodat je onbekommerd van jouw favoriete sport kan genieten.

→ Direct premie berekenen en verzekering afsluiten

Wij golfers zijn reislustige types. Golfweekendjes in Nederland met vrienden, golfen met de kinderen op vakantie in Frankrijk, of met een collega op zakenreis. Vaak nemen we onze gehele golfuitrusting mee, in de auto of het vliegtuig, soms huren we ter plekke een golfset. Voor deze reizen en voor je golfmateriaal wil je goed verzekerd zijn, dat kan met de doorlopende NGF-reisverzekering.

Ook je contributie van een golfclub kan anders lopen dan verwacht. Als je bijvoorbeeld een langere periode niet kan spelen door een blessure of ziekte. Dit risico kun je afdekken met de speciale NGF-contributieverzekering. 

NGF reisverzekering

De doorlopende reisverzekering kent een aantal unieke basisdekkingen:

  • Dekking voor het huren van een golfuitrusting bij te late aankomst van de golfuitrusting, bij diefstal of ernstige beschadiging
  • Dekking golfuitrusting & gadgets in de eerste 5 jaar na aanschaf tot een maximaal bedrag van €2.500
  • Unieke ‘hole-in-one-dekking’: een vergoeding van de kosten in het clubhuis die horen bij het slaan van een hole-in-one (tot max. €250,- per hole-in-one)

Modules toevoegen
Bijzonder aan de doorlopende NGF Reisverzekering zijn de modules die je optioneel kunt toevoegen. Bij ons kies en betaal je dus alleen voor risico’s die je ook daadwerkelijk denkt te lopen. Sommige van de modules die je kunt toevoegen zijn:

  • 24- uurs materiaaldekking voor golfuitrusting & gadgets. Dit betekent dat je 24/7 verzekerd bent voor diefstal, verlies of beschadiging van jouw golfuitrusting, inclusief golfgadgets. Deze dekking geldt ook als je niet op reis bent, maar bijvoorbeeld een dag gaat golfen in Nederland.
  • Annuleringsverzekering. Je ontvangt een vergoeding voor niet genoten golfdagen als je ziek of geblesseerd of als de baan dicht is in verband met weersomstandigheden.
  • Medische kosten. Kosten van artsen, specialisten en ziekenhuizen die je hebt moeten maken door een ziekte of ongeval ontstaan tijdens de reis worden (deels) vergoed.
  • Wintersport en bijzondere sporten. Sporten met een meer dan normaal risico zoals skiën, snowboarden, bergbeklimmen, parachutespringen, zweefvliegen, zijn alleen meeverzekerd als de aanvullende module ‘Wintersport en bijzonder sporten’ is afgesloten.

Klik hier om je premie te berekenen
Klik hier om de polisvoorwaarden in te zien

NGF contributieverzekering

Veel van ons zijn lid van een golfclub. Het geeft ons de mogelijkheid om te spelen wanneer we maar willen en zo vaak als we willen. Maar wat als je nu langdurig ziek of geblesseerd raakt? Een risico dat wij allemaal lopen. Wil je dat risico afdekken? Sluit dan een contributieverzekering af. Het neemt het gemis van regelmatig golfen niet weg, maar het zal zeker de pijn verzachten!

Klik hier om je premie te berekenen
Klik hier om de polisvoorwaarden in te zien

De verzekeringen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening, en Zeker in Sport, dé assurantie-tussenpersoon voor Sportbonden.

Communicatie naar jouw golfers

Wil je jouw leden attenderen op de mogelijkheid hun contributie te verzekeren? Doe dat dan vlak voor of bij het versturen van de factuur. Veel golfers zullen wellicht geïnteresseerd zijn in, maar nog niet op de hoogte zijn van dit verzekeringsproduct.

Gebruik hiervoor eventueel onderstaande tekst. Eenvoudig te copy-pasten in een e-mail of factuur.

Wil jij je contributie verzekeren? Dat kan via NGF-Verzekeringen!
We lopen allemaal de kans langdurig ziek of geblesseerd te raken. Met de NGF-contributieverzekering kun je dat risico afdekken. Je kunt direct en eenvoudig je verzekering afsluiten via deze link.

En voor de reislustigen: sluit ook meteen een NGF Reisverzekering af. Hierbij kun je ook kiezen voor een additionele 24-uurs materiaaldekking voor golfuitrusting & gadgets.