Terug naar Nieuwsoverzicht

Heeft u de stip al gezet?

9 oktober 2017

De professionele organisatie is klaar voor de toekomst! Is uw club dat ook? Lees in de nieuwe editie van GolfMarkt onder andere over het toepassen van een visie op de club. Durf die stip op de horizon te zetten.
In de veranderende golfwereld moet een bestuurder verder kijken dan de waan van de dag om een toekomstbestendige koers te kunnen bepalen. Een duidelijke visie lijkt onmisbaar. In deze GolfMarkt onderzoeken wij de noodzaak ervan en kijken we naar aandachtspunten.

De route naar de toekomst uitstippelen vraagt om professionaliteit. Steeds meer, want langzaam ontstaan er scheurtjes in de fundamenten van onze sportinfrastructuur en duwt een nieuwe generatie sporters hard tegen de muren van bonden en verenigingen aan. Of ze lopen er juist van weg.

Een visie die daarop anticipeert is niet alleen van belang voor een golfclub en voor de hele golfsport, het is van groot belang voor de hele georganiseerde sportwereld in Nederland. En uiteindelijk voor de sporter, de golfer zelf.

Ook editie #11 staat weer vol met persoonlijke verhalen, nieuwsberichten, best practices uit de golfbranche en is tot stand gekomen in samenwerking met de NVG, PGA en NGA.

Veel leesplezier!

Lees hier GolfMarkt #11