Terug naar Nieuwsoverzicht

De NGF verhuist deze week

23 oktober 2017

In verband met de verhuizing is de NGF van maandag 23 tot en met zondag 29 oktober niet optimaal bereikbaar via haar vaste telefoonnummers en haar e-mailadressen. Indien nodig zijn onze collega's bereikbaar via hun mobiele telefoonnummer. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen afhandelen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Per 1 november zit de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) samen met de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB), Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), het Watersportverbond en de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) in het verzamelpand DeWeerelt aan de Orteliuslaan 1041 te Utrecht.


Onze overige gegevens blijven onveranderd:
Postadres: Postbus 8585, 3503 RN Utrecht
Telefoon: 030 - 242 63 70
E-mailadres: golf@ngf.nl


Naast deze vijf grote sportbonden wordt er ook gebruikgemaakt van deze locatie door Gehandicaptensport Nederland, Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, Special Heroes, Special Olympics Nederland, Sportivents, TIG Sports en De Werkgevers in de Sport (WOS). Allemaal partijen die een hart hebben voor de sport en elkaar verder kunnen en willen helpen. Die bundeling van kennis en kunde hebben we vertaald in de nieuwe naam van ons pand: DeWeerelt.

https://tracking.ngf.nl/7436/0/7322/DeWeerelt300.png

Welkom in DeWeerelt!
DeWeerelt is dé ontmoetingsplek, centraal in het land, voor iedereen met een hart voor sport. DeWeerelt is niet zomaar een naam. Hij verwijst naar de locatie van het pand, aan de Orteliuslaan. Abraham Ortelius (1527–1598) stelde als eerste cartograaf een ‘Atlas van de Weerelt’ samen door de kennis en kunde van verschillende kaarttekenaars te bundelen en daarmee een nieuwe standaard te zetten.

Als bewoners van DeWeerelt bundelen wij op onze beurt onze kennis en kunde in de sport. Het kleurgebruik in het logo van de DeWeerelt verwijst niet voor niets naar de vijf olympische ringen die samen de continenten van de wereld vertegenwoordigen. En naar de olympische waarden die ons, bewoners van DeWeerelt, met elkaar verbinden. Samen willen wij een bijdrage leveren aan de wereld van de sport.