Terug naar Nieuwsoverzicht

Monte Rei verlengt partnerschap met NGF

12 september 2017

Het afgelopen jaar kenmerkte zich als een goede samenwerking, daarom gaan Monte Rei Golf & Country Club en de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie hun samenwerking continueren.
De Portugese golf- en countryclub Monte Rei is een van de partners van de NGF en blijft als uitvalbasis dienen voor de wintertrainingen van de Oranje-selecties. Monte Rei blijft  samen met hoofdsponsor ING Private Banking en partners; Stern, Nederlandse Loterij, Deloitte, Ricoh en Footjoy verbonden aan de NGF. Mede door dit partnerschap wordt het mogelijk gemaakt om Oranjetrainingen te houden onder betere weersomstandigheden in de winterperiode. De selecties van de NGF zullen in deze periode verschillende trainingen afwerken op een van de beste golfbestemmingen van Europa.

Monte Rei 

De golfbaan van Monte Rei is GEO-gecertificeerd, een belangrijke internationale normering voor duurzaamheid binnen de golfsport. De Portugese golf- en countryclub ligt in de Oost-Algarve en bezit een signature golfbaan ontworpen door Jack Nicklaus, een van de beste golfers aller tijden. De par-72 championship golfbaan is voorzien van een reeks van acht par-4's, vijf par-3’s en vijf par-5’s in een onderscheidende lay-out. Monte Rei is het gehele jaar toegankelijk met onder andere volledig verzorgde villa's en een smaakvolle keuken van chefkok Albano Lourenço.