Terug naar Nieuwsoverzicht

De agenda van GOLFTEAM RAAK!

6 april 2018

Mascotte Spot en GOLFTEAM RAAK! hebben ook in 2018 de agenda weer gevuld met grote evenementen waar het RAAK!-golfcircus neerstrijkt. Al in april kan voor kinderen die kennis willen maken met de golfsport de lol niet op tijdens Koningsdag in Groningen. Hopelijk weten de prinsesjes ook een golfclubje vast te pakken.
Een greep uit het programma

Vervolgens zien we elkaar tijdens de ING Golfweek bij Prise d’Eau en kan het hockey- en zeilpubliek komen golfen bij de Champions Trophy Hockey in Breda en de Finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. In de zomervakantie vermaken we in Rotterdam naar verwachting 5.000 kinderen wat in totaal het potentieel op 10.000 kinderen brengt. Uiteraard is GOLFTEAM RAAK! te vinden op het KLM Open waar scholen en sportteams uit de omgeving worden uitgenodigd.

GOLF RAAK! voor clubs en banen

Nu er duizend kinderen in het bezit zijn aan de RAAK!-gelukpas zal het gebruik van de pas hopelijk gaan toenemen. De vriendjes maken maandelijks kans op een leuke prijs, krijgen korting op RAAK!-golfsets en putters. Tevens kunnen zij op de ruim 130 RAAK!-golfbanen gebruik maken van de driving range. Het allerbelangrijkste is dat het kind zich welkom voelt. Als hij of zij eenmaal naar de golfbaan is gekomen, is er écht een vonkje overgeslagen voor de sport. Patty Smit gaat de komende maanden met alle RAAK!-golfbanen in gesprek om met eenieder vooruit te kijken en mee te denken, zoals bijvoorbeeld in het filmpje zichtbaar is.

Het magische gevoel van golf.

Kinderen tot en met 12 jaar maken bij GOLF RAAK! kennis met de golfsport. Het magische gevoel van het RAAK! slaan tegen een golfballetje kan niet vroeg genoeg door een kind worden ervaren. Golfvriendjes van RAAK! ontvangen gratis een persoonlijke RAAK!-golfpas. Met deze pas kunnen vriendjes bij de deelnemende golfbanen kennismaken met het échte golf, korting krijgen op toffe RAAK!-spullen én worden ze op de hoogte gebracht van nóg meer fun bij hen in de buurt!